5 ks Nehrdzavejúca Oceľ Olivový Olej Voľný Tok Pourers alkoholické nápoje a Fľaša Pourer Víno Náustok Dávkovač s Krytmi (Náhodné Farby)

€2.36


Popis

Táto položka je voľný tok pourer ktorý je vyrobený z nerezovej ocele pre praktické a dlhodobé použitie. To je netoxické a bezpečné pre použitie v mnohých druhov kvapalných, ako sú olej, nápoje a alkohol. Jeho závesné flip uzáver a silikónový uzáver sú navrhnuté s cieľom zabrániť splash-chrbát a udržať váš produkt uzavretý z čerstvého vzduchu, keď sa nepoužíva, vedenie alkohol, čerstvé a chráni ho pred znečistením. Moderný a štýlový dizajn, aby to vyzeralo, veľkorysý a high-kvalitné a vhodné pre väčšinu príležitostiach.

Funkcie

- Farba: Ako je znázornené

- Materiál: Nerezová Oceľ + Silikón

- Veľkosť: Cca. 2.4 x 2.4 x 6.2 cm

- Vyrobené z prvotriednych nehrdzavejúcej ocele, non-hrdza a non-jedovatý pre bezpečné používanie.

- Ponúka hladké pour rýchlosť a funkcie kovové závesné flip spp, ktoré ľahko otvorí počas tuhnutia a zavrie keď fľaša je v pokojovej polohe. Flip-top spp pôsobí ako prekážka na ovocné mušky a iných škodcov. Skvelé pre tie štáty, ktoré vyžadujú pour náustok ochranu.

- Na pour náustok je drážkou a ergonomicky naklonený pre jednoduché drip-menej liatím.

- Ideálne pre štiav, kyslé nápoje, oleje, sirupy a duchov.

- Pre nie len doma, ale profesionálne použitie. Platia pre reštaurácie, hotely, bary, kluby, KTV, kaviarne a pod.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z Dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie a podobne, môžu tam byť nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

5 x víno náustok pourers

Štítky: pláštenka pre dieťa, hlavne banky, banky žena, fľaša na vodu kryt s popruh, pláštenka na kočík baby, fotoaparát banky, kryt pre riad z nerezovej ocele, camping držiak pre kanvica, únik zátka kryt pre banku, cool banky.


( 1 Hodnotenie )

Počet