ZÁPAD CYKLISTIKA Cyklistické Rukavice pre Dotykový Displej Guantes Ciclismo Plný Prst Vetru Unisex Fleece Rybolov, Požičovňa Cyklistické Rukavice Zimné

€3.30


ZÁPAD CYKLISTIKA Cyklistické Rukavice pre Dotykový Displej Guantes Ciclismo Plný Prst Vetru Unisex Fleece Rybolov, Požičovňa Cyklistické Rukavice Zimné informácie o Produkte Názov: Vonkajšie vetru teplé cyklistické rukavice Váha: Cca 120 g Balenie: funkcie opp taška Farba: Black / Red Rose / Lake Modrá Veľkosť: S/M/L/XL Funkcie: Vetru a teplé, Ultra-ľahké Použitie: Cyklistika, Beh, Lezenie, Lyžovanie

O ZÁPADE BICYKLI

ZÁPAD CYKLISTIKA sa začalo v roku 2001 s jedným cieľom: Vytvoriť rôzne cyklistický zážitok pre ľudí na celom svete.

Zakladatelia ZÁPAD CYKLISTIKA sme boli inžinieri a Čína-na-Svete Cyklistiky Športovec. Chápali svoje silné stránky. Takže, ak chcete na bicykli príjemnejšie a prístupné pre ľudí na celom svete, že urobili to, čo vedeli najlepšie. Sú stanovené na zlepšenie zážitku tým, že tieto tri základné princípy: Inšpirácie, Inováciou a kvalitou spracovania.

Začalo to s ľahký hliníkový rámce. Schopnosť ZÁPAD CYKLISTIKA vyrábať vysoko kvalitné bicykle za prijateľnú cenu povolené viac jazdcov zažiť na bicykli v úplne novým spôsobom. Od tej doby, ZÁPAD CYKLISTIKA bol priekopníkom pokrok v oboch hliníka a kompozitné inžinierstvo. Sme predstavili prvý cenovo dostupný uhlíkových vlákien bicykli, a premenil vysoko výkonné cestné bicykle s našimi Celkom Compact Road design. V jazda na horskom bicykli, ZÁPAD BICYKLE sú vždy robí najlepšie.

Za posledných 14 rokov, ZÁPAD CYKLISTIKA rozrástla aj po roku jeho výroby korene, aby sa stala vedúcou svetovou značkou kvality bicykle a výstroj. S viac ako 700 maloobchodných partnerov na celom svete, naším cieľom je inšpirovať dobrodružstvo vo všetkých jazdcov, z príležitostných do súťaže.

ZÁPAD CYKLISTIKA bicykle vyhrať design awards. Ale najdôležitejšie je, že získať srdcia jazdcov, ktorí sa rozhodnú, aby sa na bicykli súčasťou ich života. Podporujeme že výber. Myslíme si, že to robí svet lepším miestom.

VÁŠ ŽIVOTNÝ PARTNER, ZÁPAD, CYKLOTURISTIKA.

Štítky: požičovňa tlačidlo opraviť, cyklistické rukavice, rybárske nepremokavé hrudníka, rybárske nepremokavé pero, bicycl, bicykel chrome, rybárske rukavice tepelnej nepremokavé, Plný Prst Rukavice, rukavice mužov bicikle, zimné rukavice.


( 1 Hodnotenie )

Počet