KT-401 VZDUCHU Aeroanion Tester ion meter aeroanion detektor Negatívnymi iónmi kyslíka aniónové koncentrácia detecto Auto Čistička Vzduchu

€25.98


KT-401AIR Aeroanion Tester ion meter aeroanion detektor Negatívnymi iónmi kyslíka aniónové koncentrácia detecto Auto Vzduchu, Čistička Tento nástroj je kvalitný produkt, než kvantitatívne produkty, pretože presnosť, vhodné len pre testovanie hodnoty negatívnych iónov čističe vzduchu a negatívne ióny generátor, a tam sú niektoré plávajúce zákazníci,ak si mysli, vybrať ostatné prosím,vďaka. Jeden,Funkčné charakteristiky 1, rozsah merania: 10000 --- 19,990,000 (ióny/cc) 2. Rozlíšenie: 10000 (ióny / cc) 3, kompaktný, ľahko sa prenáša 4, sa môže ukázať pozitívne a negatívne ióny koncentráciách 5, pre rôzne negatívne ióny generátor, čistička vzduchu, klimatizácia, vysoká koncentrácia iónového zdroja na meranie. 6, LCD displej: zobrazenie hodnoty jednotiek pre miliónov eur, maximálna čítanie 1999 7, tlačidlo batérie pomocou 1.5Vx2LR44(batéria nie je súčasťou balenia) 8, Veľkosť: 80 (dĺžka) x 30 mm (šírka) x 10 mm (výška) 9, maximálna hodnota zostáva (AITP) Dve, AIT (P) ion meter výhody: AIT (P) aniónové ion rozchod je AIT rozchod zlepšiť, to je najväčší rozdiel medzi AIT je maximálna hodnota meraného vzduchu ióny zostanú zobrazené na displeji, to sa bude dať nástroj čítania stabilný, ľahko čítať . Pred každým meraním na potvrdenie prepínač v polohe "off", keď ste začať robiť nástroj preč od objektu, tak, že jeho počiatočné čítanie nula alebo blízka nule nariadenia a potom pomaly zatvorte iónového zdroja. Zobrazuje čítanie zostane dovtedy, kým je vypnuté napájanie. Tri, použitie 1, prepínač do polohy "ON". 2, držať palcom a námestí pred plechu, plechu smerom k zadnej vzduchu negatívne ion generátor, a testované bližšie vzduchu aniónové generátor tester hodnoty vyššie, keďže menšie. Preto, aby sa zabezpečili presnosť výsledkov merania, nechajte meter a test negatívny, iónový generátor udržiavať vhodnú vzdialenosť. 3, meranie procesu, nedotýkajte sa kovových kus na zadnej strane prístroja, inak by to byť nepresné hodnoty. 4. Ak čítania sa nekoná meranie symbol sa meria kladné ióny, ak displej "-" je anión povrchu. 5. Re-opatrenie by sa mal najskôr vypnite napájanie, potom ho reštartujte. 6, metódy merania textil: palec do kontaktu s predným kovové dosky, kovové dosku smerom k zadnej časti textilné jemne trieť testu sa na displeji zobrazí ion koncentrácia a polarity, ktoré môžu vyrábať iónov, ako schopnosť textílie druhov dôležité referencie. Štyri,Oznámenia 1, tento nástroj je-vysoká impedancia meranie meter,musí venovať pozornosť vlhkosti pri používaní a collectiing,ak vlhkosti objavil sa potom testovanie je nestabilná, čítanie porucha a iné problémy, potom k dispozícii sušič vlasov alebo sušenie na slnku. 2, výdrž batérie nedostatok batérie sa zobrazí symbol, malo by sa otvoriť zadný kryt a vymeňte batériu so špecifikáciami a pozornosť batérie polarity. 3, ak potrebujete získať presnejšie iónov alebo merať iónov v prostredí menej ako 10 000 (ióny / cc) z nasledujúcich, zvoliť iné aniónové detektor, prosím.

Štítky: koncentrátor kyslíka, zeolit kyslíkový koncentrátor, ford led počítadlo, meter kyslíka, air ion tester, oximet, koncentrátor kyslíka, aurora led počítadlo, olivový koncentrátor kyslíka, ion tester.


( 0 Hodnotenie )

Počet