Pre Honda CRF250RALLY CRF250 RALLY CRF 250 RALLY Motocykel accessori Zadné Nohy Cestujúcich Kolíkov Pedále Stupačky Skúter Nohy-Peg

€32.57


Vitajte na mojej obchod - sconan Tvrdo Uvarených Obchodu *Ak máte akékoľvek problémy pri nakupovaní, môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť. Odpovieme vám a poskytovať viac perfektný servis. Nech každý kupujúci majú príjemné nakupovanie. Popis produktu Farba: Modrá Funkcie: 1:Anodická oxidácia hliníka, nie je ľahké slabnúť a nebude hrdze. 2:Okamžite upgrade na bicykli dojem a vynikajúce. 3:Jeho štýlový dizajn je ideálny vyzdobiť svoj bicykel. 4:Aftermarket diely pre úpravu používania. 5:Jednoduchá inštalácia, bez montážny návod. Špecifiká: Stav: 100% Zbrusu Nový Zamýšľané Použitie:Náhrada Časti Materiál: Hliníková Technológie: CNC obrábané Umiestnenie na Vozidle: Vľavo,Vpravo Typ:Noha Peg Obutie: Pre Honda CRF250RALLY 2017-2019 Poznámka: 1.Prosím, dovoľte 1-3mm rozdiel vzhľadom na ručné meranie. 2.Prosím, láskavo potvrďte veľkosť pred nákupom. Package Zahrnuté: 1 pár Footpeg (Vľavo a Vpravo) 1 sada príslušenstva

Poznámka:

Prosím, skontrolujte si veľkosť a obraz tohto produktu, zabezpečenie tejto časti nosenie pre vaše vozidlá pred nákupom. Ďakujem.

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, láskavo pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, skôr než si objednáte. Produkty je možné nainštalovať a používať bez zmeny, jednoduchá inštalácia, žiadne pokyny na inštaláciu. Anodická oxidácia hliníka, nie je ľahké slabnúť a nebude hrdze. Vzhľad módny dizajn, vynikajúce technológie je viac vhodné pre váš motocykel. (Potvrďte prosím, tento produkt je vhodný pre váš motocykel pred nákupom.)

Štítky: crf250l, Xr 400, honda crf250r rim, africa twin crf1000l, crf250, crf250 rally, e skúter, Crf 150, cbf150, Crf 250r.


( 1 Hodnotenie )

Počet