Dieťa LED Horský Mtb, Road Cyklistické Prilby Odnímateľný Pro Ochranu Detí Plnú Tvár Bike Cyklistické Prilby

€29.04


Dieťa LED Horský Mtb, Road Cyklistické Prilby Odnímateľný Pro Ochranu Detí Plnú Tvár Bike Cyklistické Prilby

Funkcie:

1. Vysoko kvalitné materiály: Táto jazdecká prilba je vyrobená z odolného a robustný PC teleso. S vysokou hustotou EPS pena tlmí vibrácie spôsobené tým, kolízie, vyhýba sa sťahujú krku a chrániť vašu hlavu pri jazde.

2. Veľkosť hlavy: Táto jazdecká prilba je vhodná pre deti - (o 52-56 cm/20.47-24.41 v); perfektnú kombináciu, meranie hlavu okolo stredu čela zabezpečiť si vybrať správnu veľkosť.

3. Nastaviteľná veľkosť: Toto dieťa je prilba má nastavovacie zariadenie, ktoré upravuje ramenný popruh a bočné opasky tak, že to môže byť upravená, aby zodpovedala hlavu dokonale. Full-prilbu, alebo pol-prilba môže byť prepnutý voľne, takže dvojité výber jednoduchšie.

4. Veľký vetrací systém: prilba je navrhnutý s 13 otvory pre zníženie trenia. V rovnakom čase, môže to mať ďaleko prebytočného tepla a vodnej pary, čo zabezpečuje, že hlava je priedušná a pohodlná.

5. Cool vzhľad: rôzne farby na výber, jemnejší a viac farebné. Super vzhľad, ako mech warrior, za predpokladu, chrániť si hlavu, môžete tiež užite si zábavu z jazdy.

Popis:

Názov: detský Multi-Funkčné Športové Prilby

Model: J-265

Váha: cca 430 gramov

Materiál: PC+EPC vplyv odolného materiálu

Podšívka: polyesterové vlákna

Proces: unibody

Otvory: 13

Veľkosť hlavy: o 52-56 CM/20.47-24.41 v

Vhodný vek: 3-14 rokov (pozrite si veľkosť hlavy)

Vzhľad veľkosť: o 32*20.5*23.5 cm/12.60*8.07*9.25 v

Platné scény: jazda na bicykli, vyváženie auta, korčuľovanie, skateboarding, korčuľovanie, rafting, horolezectvo, outdoor výskumu a mnoho ďalších.

Zoznam:

1 * Jazdecké Prilby

Na naše Brazília priatelia:Brazília Príspevok, dočasne oznámila, že bude účtovať poplatok približne US$3.50 na objednávku pre všetkých medzinárodných zásielok na 27. augusta (miestneho času). Tento poplatok sa hradí kupujúci po self-vyhlásenie a bude vrátená, ak nie je zaplatený. Ak nemôžete prijať zaplatiť $3.5 Colných Poplatkov, Pls neumiestňujte objednávky.

Viac informácií prosím skontrolujte, či prostredníctvom nasledujúceho odkazu, ďakujeme za pochopenie!

Štítky: cycl prilba, anjel vankúš, bike prilba pad, objektív pre moto, koleso bicykla ceste z uhlíkových vlákien, carbon fiber prilba, cyklistická prilba cestnej bike žena, giro mtb prilba plnú tvár, kinder zjazdové prilba, prilba.


( 0 Hodnotenie )

Počet