Plus Veľkosť Vintage Svadobné 1920 Deco Gatsby Sequin Krídlovky Šaty s Rukávom 20s Dlho Lemovaný Korálkové Party Šaty pre Ženy

€21.16


100% Polyester Dovezené Zips uzavretie Ručné umývanie len - Obe Predné A Zadné Sú Zdobené Sequined Vzor / S Uzáverom na Zips - Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej polyesterovej textílie, ozdobené korálkami, flitrami a strapec. - Štýlové oblečenie pre denné nosenie, tiež môžu byť nosené ako vintage 1920 krídlovky oblečenie pre zvláštne udalosti, ako je Gatsby party, ples, sprievod, ascot závod, svadobné party, cosplay kostým, maškarný party, atď. - 1920 inšpiroval koktail a krídlovky šaty. Nádherný Gatsby glam, krásne lištovanie, rozprávkové strapce a art deco štýl vytvoriť ideálny party šaty! V rôznych farebných odtieňoch a siluety, tieto ohromujúci inšpirované vintage šaty sú navrhnuté tak, aby oslniť.

Štítky: veľký gatsby costume, tin šaty, šaty veľký gatsby, šaty st, 3d horor tapety, africké dashiki maxi šaty, umenie psa, sequin transparentné šaty žien strany noc, gatsby šaty, kostým, anjel pierko.


( 1 Hodnotenie )

Počet