Ženy Oslavu Fáze Oblečenie Šaty Perie Oka Vidieť-cez Dlhé Šaty Lady Narodeniny Banquet Večer Prom Šaty Zobraziť

€46.14


Ženy Oslavu Fáze Oblečenie Šaty Perie Oka Vidieť-cez Dlhé Šaty Lady Narodeniny Banquet Večer Prom Šaty Zobraziť

Vďaka za vašu Vyberte tento produkt !! Všetky Módne Produkt v našom obchode: O veľkosť a farbu problémy, musíme objasniť: 1. Iný monitor môže zobrazovať rôzne farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby, takže prosím, aby rozumné farebný rozdiel. 2. Prosím vyberte si veľkosť, ako je veľkosť grafu vyplýva.

Vďaka za vašu Vyberte tento produkt !! Všetky Módne Produkt v našom obchode 1,Veľkosť: jedna veľkosť vhodný pre z US0, US2, US4, US6 & Rozkroku = 27 palcov 2,Táto položka nie je priehľadné, ale s prsia obrys, 3,Materiál: Vyrobené z masívneho super úsek lycra spandex & Zdobené Kryštálmi & Strapce Fringe 4,Skvelé Šaty pre Fáze zabávačov ako tanečník, drag queen, Spevák a herec. Je možné použiť špeciálne príležitosti, ako napríklad koncert, nočný klub, bar, školy, hrať sa atď. 5,Č Poháre & Bezproblémové lemy dokončiť & Neviditeľný zips v zadnej časti kombinézu

Štítky: čína tanečné kostýmy, čínsky plášť, čínske šaty, dance party šaty žien večer, šaty quinceanera, dekor pierko, costume zobraziť, svadobné jumpsuit, plastové zrkadlo šaty, narodeniny šaty.


( 2 Hodnotenie )

Počet