DIY Drevené Nástenné Hodiny Tichý Non Tikot Visí na Stene Hodinky Dizajnér Home Art Modernom Štýle DIY Dreva Čísla Dekoratívne Hodiny

€13.23


DIY Drevené Nástenné Hodiny ste v vyhľadávania pre niektoré jedinečné originálne dekorácie? Potom ste na správnom mieste!! Navrhnuté s skvelá kombinácia jednoduchosti a elegancie, tieto DIY Hodiny Nástenné budú okamžite urobiť nudné steny živým. Tieto hodiny dať priestor, ktorý nádychom moderného & dizajnérov a atmosféra, ktorú hľadáte. Pridať instant ohniskom, zatiaľ čo k osobnosti a pridávanie hodnoty do priestoru.

Módny, Moderný Dizajn

Majte čas v móde s touto 12 palcov, quartz, nástenné hodiny. To je tiež najlepší darček voľbou pre vašich priateľov, alebo svoju rodinu.

Špecifikácia

Pohyb Tanier Priemer: 10 cm Hotové Hodiny Priemer: 30 cm Batérie: 1 x 1,5 V AA batérie (nie sú súčasťou)

Tichý Non-zaškrtnutím

Vysoko kvalitné Quartz Sweep Pohyb zaručuje presný čas a absolútne tiché prostredie.

Široko Používaný Domova

S frameless dizajn, môžete ľahko rozšíriť alebo zúžiť priemer hodín, aby vyhovovali vašej chuti. Nebude poškodiť steny a neopustím bez známok na odstránenie. Urobiť vyhlásenie, v každej miestnosti s touto krásne a elegantne navrhnutý chronometra. Vyvediem svoje tvorivé strane a začať zdobenie dnes!!

Papier Pravítko Zahrnuté

Hodiny prichádza s Papier Pravítko na pomoc čerpať údaje a známok, ak chcete, aby sa hodiny stanovené ako na obrázku.

Štítky: móda stene hodinky, veľa drevené nástenné hodiny, mačky hodiny, mesiac, slnko nástenné hodiny, pre dušu, hodiny na stenu drevený, moderné nástenné hodiny, veľké nástenné hodiny stanice, dátum sledovať domov, drevené nástenné hodiny kyvadlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet