Led Krúžok Svetlá LED make-up Selfie Krúžok Svetlo, Telefón, Stojan, Držiak Na Krúžok Svetlo Na Fotografovanie S Žiadne Odlesky Na Obrazovke

€2.66


Popis:

Funkcia:

- Zamerať sa na Oblasť pracovnej Plochy, Osvetlenie,jedinečný obvodové hriadeľ je prijatý, ak chcete upraviť svetla uhol na základe požiadavky na osvetlenie pracovnej plochy. Svetlo je zameraná na oblasť pracovnej plochy, a klávesnice a súbory v prednej časti obrazovky môžu byť rovnomerne osvetlené.

- Ochrana očí Zdroj Svetla,Jasné osvetlenie, chráňte svoje oči, efektívnejšie pracovať, len si bez hľadanie v tme pri hraní hier.

- Plynulú Stmievanie,Otočiť gombíkom na nastavenie jasu slobodne a spĺňajú jas potreby rôznych podmienkach a rôznych ľudí.

- Tri Farebná Teplota,Táto lampa poskytuje tri svetelné režimy-biele svetlo, zmiešané svetlo a teplo, svetlo, farba teplotný rozsah 2900K-5000K. Pohodlné a ochranu očí, efektívnejšie pracovať a študovať.

- USB Napájanie Dizajn--Vybavený USB nabíjací kábel, môže byť priamo pripojený k počítaču, nabíjací konektor, napájanie banka účtovať.

Špecifikácie:

Farba: Biela+Čierna

Štýl:Normálne LED lampa,

Napájanie: USB 5-8V DC Vstup, Napájanie banka, nabíjačka Telefónu, Počítača, atď. zdroj napájania

Krúžok svetlo Veľkosť: Priemer 6/8/10 inch

Svetelné Režimy: Studené Svetlo (4200-4500K), Teplé Svetlo(3000-3500k) , Denné svetlo(6000-6500k)

Package Zahrnuté:

1X Krúžok Svetlo

1X užívateľský manuál

1X Klip/Náhodný štýl

Štítky: krúžok svetlo stáť dokončenie, objektív selfie krúžok svetlo, krúžok svetlo stojace, selfie krúžok svetlo, kala lampa, stupeň predstavenie, 360 make-up, selfie krúžok svetlo video, ling krúžok, lampa led krúžkom.


( 0 Hodnotenie )

Počet