8x12cm Hrubé PE taška 100ks Malé Zip Lock poly taška,jasné, plastové vrecko na zips Rukoväť tesnenie,Šperky self-zapečatených balíčkoch Tlačidlo pracky pack

€4.22


Hrubé PE taška 100ks x Malé Zip Lock poly taška,jasné, plastové vrecko na zips Rukoväť tesnenie,Šperky/dar ventil taška

Úplne nové a Vysokej kvality

Materiál:platovej triede Materiál - PE

Veľkosť:8cmx12cm(šírka * dĺžka) =3.15" x 4.73"Palec

Taška štýl:Zipsom uzatvárateľnom klip štýl

Hrúbka: približne 0.06 mm(jedna strana); 0.12 mm(na oboch stranách) - viac hrubé

Množstvo:100pieces/Veľa Poznámka: 1) skontrolujte si Prosím potrebné poznamenať, že fotografia nevykazuje skutočná veľkosť, prosím, informujte popis veľkosť detaily. 2) bude mať 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie

Použitie:Potraviny/Sušené Orechy & ovocie/Mince/Elektronické výrobky, Príslušenstvo/Výkon/darček/fazuľa/Šperky/Výzdoba nespočetné množstvo obalov .

Obraz na displeji, č nájdete rozmer veľkosť

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Escrow prostredníctvom Vis, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša Platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Predaj Služieb

1,Návrat Politiky

Garantujeme 100% spokojnosť. Ak máte pocit, že nie je spokojný so položky, ktoré ste dostali od nás, a položka sa líši od popis. Prosím, dajte nám vedieť. Plné vrátenie peňazí, výmena alebo nahradenie je ponúkané. Stačí, ak v núdzi,prosím, vráťte položka k nám do 3 dní po prijatí to.

Láskavo Poznámka: nebudeme vrátiť prepravné náklady, alebo neberte náklady na dopravu späť k nám, pokiaľ to nie je naša vina. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2,Spätná Väzba & Kontaktujte Nás

Sme vážim si každú spätnú väzbu nechať našich zákazníkov. Ak sú nejaké problémy, kontaktujte nás prosím v prvom rade montážou dochádzky žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to Možné. Dúfame, že sa vám páčia naše položky a dúfam, že nám môže dať pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujem vám veľmi pekne!

Užite si nakupovanie tu !

Štítky: pevný plastový zips, taška, plastové vrece na zips vytiahnuť, taška ziplock, ziploc, jasné, make-up puzdro, grip zip, box na zips, plastové fólie hrubé, puzdro ženy, taška na zips.


( 0 Hodnotenie )

Počet