7pc/set na Umývanie Podprsenka Ponožky, spodná Bielizeň Oka vrecko na Zips Bielizeň Pranie Taška práčka Špinavej Bielizne Tašky Pre Sušenie Umývanie Auta

€8.17


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Štýl: moderné, skladacie Materiál: Polyester Použitie: pamäťové Funkcie: práčovňa taška 1. Vysoko kvalitný polyester mesh: Tieto vysoko kvalitné práčovňa tašky sú vyrobené z vysoko kvalitnej pribrala polyester mesh, ktoré dokáže perfektne ochrániť váš delicateness a zachovanie ich integrity, ako nové oblečenie, keď prať v práčke. 2. Vhodné pre bežné oblečenie: tento súbor oka vaky na bielizeň môžete použiť pre umývanie normálne šaty, ako sú džínsy, kabáty, záclony, kabáty, nohavice, atď., ale nie za drahé jemné oblečenie ako spodná bielizeň, ponožky, spodná bielizeň 3. Odolná a priedušná: Od veľkého oka môže vaše oblečenie prať čistejšie a suché rýchlejšie, umývanie bude jednoduchšie. 4. Viacnásobné použitie: oka práčovňa taška je možné použiť nielen na umývanie strojov, ale aj pre triedenie alebo uratovanie oblečenie, tak, že šaty sú elegantné a riadne. 5. Poskytovať vám najlepšie produkty a spĺňa všetky vaše potreby vždy bolo naším hlavným cieľom. Stojíme za životnosti výrobku a poskytnúť bezpodmienečné záruky, aby sa zabránilo akejkoľvek plavidlá vady. Vrátane balenia: Sada 7 čistenie tašky 5 vaky na bielizeň a 2 podprsenka čistenie tašky. Veľkosť: 2 extra veľké tašky (500*400MM; 400*300MM), 1 stredne kolo vedro vrece (300*200 MM), jeden z 2 podprsenka tašky je guľatý tvar segmentu (180*150MM; 170*170 MM), 1 1 pánty taška (200*200 MM), 1 ponožka taška (220*180 MM), Pretože každé opatrenie bude mať chyby 1~2 cm, zašlite ho vodorovne. Všetky obrázky produktov sú zvyčajne svetlá a rozdiely v počítačových monitorov môže spôsobiť farebné rozdiely v reálnom produkty. Konečné farby sa vzťahujú na konkrétny produkt.

Štítky: pre notebook msi, oka bielizeň taška, čistý umývanie, košík špinavej bielizne, muži bielizeň sady, pranie stroj mini, galter priesvitný set spodnej bielizne, taška umývanie, priemyselné pranie stroj, sara mia podprsenka.


( 1 Hodnotenie )

Počet