Retro Doska Set Fantázie Železo Set Zásobník Dezert Tortu Ovocný Tanier Domáce Dekorácie Tmavý Tón Potravín Fotografie Rekvizity

€7.36


Veľkosť (Priemer)

L: 25 cm M: 20 cm, S: 16 cm

----------------------------------- Sú vhodné pre organizovanie chlieb, koláče a iné jedlá a môže byť tiež použitý ako zásobníky na nápoje. Vhodná pre tmavé štýl fotografie. Každodenné používanie a priameho styku s potravinami, nie sú odporúčané. Pri podávaní stravy, ako napríklad chlieb či koláče, miesto kus papiera na vrchole. Nie sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Hoci to má anti-oxidačné náter, musí byť použitý byť starostlivosti. To by malo byť umiestnené v suchom a vetranom mieste. Ak je poškriabaný, môže byť mierne leštené s pastou. Ak máte čaj škvrny, môžete umyť ich s citrónovou šťavou alebo octom. Poznámka: Žehlička remeselné výrobky sú čisto hand-made. Vzhľadom na odlišné metódy a šarží, tam bude nerovnomerné farby a produkty.

Podrobnosti

Fotografie Kupujúci

Štítky: zásobník, jedlo prop, plastové potravín fotografie, čína ornament, okruh ceram doska, foto súboru, falošné potravín prop, vmount batérie doska, haikyu nastaviť, pozadie potravín fotografie.


( 3 Hodnotenie )

Počet