SONOFF Zigbee Most / SNZB-01 / SNZB-02 / SNZB-03 / SNZB-04 / BASICZBR3 / Smart Home Zariadenie Pracovať s Alexa Amazon Domovská stránka Google

€4.95


Popis:

SONOFF ZigBee Most je srdcom inteligentného domu, ktorá umožňuje vzdialene spravovať rôzne ZigBee zariadenia a senzory na monitorovanie a kontrolu účely domov, a umožňuje vám vytvoriť inteligentný scény, aby sa Wi-Fi a ZigBee inteligentné zariadenia komunikovať na prístup k inteligentnejšej domov a kontrolu ich všetky použitím eWeLink APP. To maximalizuje účinnosť až 32 pripojený sub-zariadenia, ktoré sú ZigBee-založené vypínače, zástrčky a bezpečnostné senzory. , , SONOFF ZigBee prepínač bezdrôtovej komunikácie a senzorov, ako je teplota a vlhkosť, senzor pohybový senzor a bezdrôtové pripojenie na dvere/okno, senzor môže byť spojený s Mostom, aby vám možnosť vytvoriť si rôzne scény väzby. Ako ďalšie podporované zariadenia, Most aj môžete pracovať s jedným-gang smart switch, teplota a vlhkosť, senzor pohybu, bezdrôtové pripojenie na dvere/okno, senzor a senzor vody, ktoré sú certifikované podľa ZigBee Alliance. Jeden-poklepaním na párovanie všetky sub-devices, rýchlejšie ako Wi-Fi párovanie. Podporuje pridanie kamery, na Moste alebo sub-devices, vhodné na zobrazenie vášho domova na jednom z nich. Môžete tiež príkaz Alexa alebo Domovská stránka Google na hlasové ovládanie vášho domova.

Support Sub-devices :

BASICZBR3 Smart Switch, S31 Lite zb Smart Plug, SNZB-01 Prepínač Bezdrôtovej komunikácie(už čoskoro), SNZB-02 Temp. & Hum. Senzorom(coming soon), SNZB-03 Pohybovým Senzorom(coming soon), SNZB-04 Bezdrôtový Dvere/Okno, Senzor(už čoskoro)

Štítky: aqara prepínač, sonoff, mini sonoff, prepínač zigbee, snímač pohybu sonoff, dym xiao, snzb, tasma zigbee led, sonoff prepínač, tuya zigbee.


( 0 Hodnotenie )

Počet