Nordic Vysokej Dreva, Kovov, Skladovanie Zásobník Elegantný Škandinávsky Iny Ovocný Koláč Tanier Dezertný Biele, Zlaté Šperky Zobraziť Zásobník Domov Stôl

€25.21


Nordic Vysokej Dreva, Kovov, Skladovanie Zásobník Elegantný Škandinávsky Iny Ovocný Koláč Tanier dezertný Biele, Zlaté Šperky Zobraziť Zásobník Domov Stôl Špecifikácie Materiál: Železo Špecifikácie: 20x15x3cm 25x20x3cm Balenie: box Používa: skladovanie, doska, ozdoby a tak na Povrchová úprava: doska na povrchu medi, farba dosky povrch, oplechovanie titán Extra 1. Vyrobený z vysoko-kvalitných potravín triedy z nehrdzavejúcej ocele, ak chcete vytvoriť Nordic vietor zásobník, jednoduchý a elegantný dizajn, hladké línie, spolu s jemnými pokovovanie proces, dobrý lesk, existujúce zlato a farby dodanie dve farby, každá veľkosť sa môže vychyľovať, Dať sušené ovocie, občerstvenie, skladovanie drobných predmetov a pod. sú veľmi dobré. Classic gold line s dynamickými typ a nerezové zrkadlo procesu, aby celá rodina, sú plné Škandinávskych atmosféru. 2. Elegantné a jednoduché skladovanie dosky, svetelný tok linky, zameranie sa na detaily tvare a čistote, povrch pokovovanie, jeden tvárnenie, hladké línie, jednoduchý a krásny tvar. Tipy: nie čistú loptu a iné ťažké predmety čistiť, aby nedošlo k poškriabaniu povrchu.

Package Zahrnuté

1* Displej Zásobník

Štítky: zásobník, dlhé dosky, tanier dezertný, šperky zásobník, škandinávsky, cake decor nástroj, vyrezávané biele zásobník, dekor zásobník, muži šperky zásobník, drevený podnos disku.


( 0 Hodnotenie )

Počet