Originálne icarts Imini V2 Modernizované verzie Auta vape 650mah Batéria Predhrejte Box Mod a 1,0 ml kartuša Súpravy E cigareta vape

€10.53


100% Originálne icarts Imini V2 Modernizované verzie Auta vape 650mah Batéria Predhrejte Box Mod a 1,0 ml kartuša Súpravy E cigareta vape

36593 aaaa

Balenie zoznam jednotlivých batérie:

1 x icarts batérie

1 x usb nabíjací kábel

1 x darčeková krabička balík

Zásielky

(1) spoločnosť UPS/DHL/EMS/HKEMS/FEDEX/HK post/TNT a tak ďalej express (dverí k dverám).

(2) leteckú; zvoľte si, Prosím, váš pohodlný spôsob dopravy podľa vášho detail požiadavky.

(3) doprava zľava sa v rôznych sezóny a závisí inú váhu, budeme vyberte si najlacnejšie a najbezpečnejšie spôsobom podľa vášho detail množstvách.

Vráti

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba

Štítky: aristech, 18350 box mod, súprava vape, mod, box krátke, vape, elaf vape mod, ženské vape mod, box mod, jednoduchý elektrický cigariet.


( 1 Hodnotenie )

Počet