Sailor Moon Mačka Luna Roztomilý Masku na Tvár Vlastné 3d Tlač Priedušná Maska Na Tvár Umývateľný Opakovane Dospelých, Deti Maska na Ústa

€2.89


[xlmodel]-[custom]-[54717]

Názov produktu : Dospelá maska proti prachu

Výrobný proces : transfer tlač

Materiál : polyester

Dizajn popis : plne tlač

Materiál popis : 100% polyesterové vlákna (polyester)

Vlastnosti výrobku : veľmi mäkké, priedušné, vodovzdorný, umývateľný, s tlačidiel môžete nastaviť tesnosť, podľa vlastných facial contour môže zmeniť jeho dĺžky, tak aby sa zabránilo zanechania stopy na tvári. To môže chrániť svoju tvár a pery z dym, studený, alergie, hmly a oparu, výfukových plynov, nízke teploty, alergény, a tak ďalej. (non-lekárske maska)

Platné scéna : vhodné pre cyklistiku, camping, beh, cestovanie, horolezectvo a na každodenné použitie.

Montáž konštrukcie : M spona na nos

Umývanie pokyny : ručné pranie sa odporúča. Prosím, nepoužívajte bielidlá

Prispôsobenie : môžete prispôsobiť obrázky

Tipy : tento obrázok ukazuje, aký vplyv len na informáciu, konečný efekt v druhu, majú prednosť! V dôsledku objektívnych faktorov, ako napr. výrobných šarží, stroje a zariadenia, je ťažké vyhnúť sa, alebo tam bude drobné chyby, ako je napríklad farba rozdiel, veľkosť a pozíciu. Ak vyššie uvedené problémy sú normálne, nebudú zahrnuté do rozsahu pôsobnosti po-predajný liečby.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[custom]-[54719]

Štítky: mačka sailor moon, figúrky sailormoon, sailor moon bat, 3D Masku, patrick star, prsia tričko, hotel luna, patrick, hrá spongebob squarepants, kostým sailor moon večný.


( 1 Hodnotenie )

Počet