Sexi Hip Hop Letnej Dovolenky Ženy Špagety Popruh Luk uzol viazaná V krku Plodín Top Camis T-shirts Pláž nosiť Topy

€3.76


Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného 95%polyester + 5%spandex. Tkanina je mäkké dotkol, ľahký, koži-priateľský a priedušná. Vlastnosti: Tlačidlo vpredu, Nastaviteľné Špagety popruh, bez Rukávov, jednofarebné, Slim fit, Orezané Dĺžky. Jedna veľkosť sa hodí pre väčšinu žien. Dizajn: Základné tielko, sexy a sladký štýl, sa vám bude atraktívne a očarujúce v ňom. Obleky na jar, v lete a na jeseň. Zápasu: Táto košieľka je tak elegantné, môžete spárovať tento cami top s džínsy, nohavice, úzke nohavice a sexy sandále alebo päty pre dôstojný vzhľad. Príležitosti: Ideálny pre každodenné nosenie, leto, pláž, zoznamka, club, nočný von, klub, bachelorette party, promócie a viac.

Ženy Letné Plodiny Topy, Bežné Tlačidlo Dopredu Bez Rukávov Cami Tank Top Sexy Košieľka

Funkcie:

-- Orezaný dĺžke, takže je perfektne chystáte sa všetky vaše obľúbené high-vzostup dna na dokončenie vyzerať.

-- Ručné pranie za studena. Nepoužívajte bielidlá. Zavesiť Suché. Prosím, nepoužívajte bielidlá alebo železa

-- Pozrite si prosím posledné obrázky produktov alebo produktov, popis, ak chcete skontrolovať veľkosť detaily pred objednávky.

Veľkosť(cm)

S Dĺžka: 27 Prsia: 84 Pás: 68

M Dĺžka: 28 Prsia: 88 Pás: 72

L Dĺžka: 29 Prsia: 92 Pás: 76

Špecifikácia: Materiál: 95%polyester, 5%spandex

Farby: Čierna

Štýl: Sexy, Móda

Sezóna: Leto, jeseň, jar

Poznámka: v Dôsledku nastavenia monitora a monitor pixel definícia, snažíme sa fotografovať položky ako skutočné, ako je to možné.

Package Zahrnuté 1 X Tank Top

Sľub Ak výrobok má akékoľvek problémy s kvalitou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť problém, ako rýchlo, ako je to možné.

Štítky: lampy honda giorno, háčik ninebot e45e, zrastov kardigan chlapec, mens dievča oblečenie, iaso čaj originál, miu tašky cez rameno, lampa ikea príkaz, pletený sveter hnedej, iask žena krása.


( 0 Hodnotenie )

Počet