1pcs DC-DC Nastaviteľné Automatické Step-up, Step-down Modul Napájania Rada LTC3780 na Palube, Elektrické Mozgu 14A Moc

€14.07


DC-DC lt3780 automatické krok-up a step-down modul auto počítač napájanie notebooku napájací zdroj

Popis produktu

tento modul je vysoká účinnosť automatické krok-up a step-down voltage regulator module, ktorý používa Americká spoločnosti lt3780 ako konzola žetónov. Vstupné napätie môže byť buď vyššia ako výstupné napätie alebo nižšia ako výstupné napätie, pričom výstupné napätie zostáva stabilné. Napríklad, ak výstup je nastavený na 12V, potom, keď vstupné napätie zmeny medzi 5 a 32V, výstupné napätie zostanú stabilné aj na 12V. Tento modul má dokonalú ochranu funkciu a môže byť široko používaný v notebooku napájací zdroj napájania (auto), priemyselné riadiace napájanie, lietadlá modelu zdroj napájania, vstavaný systém a tak ďalej.

Produkty vlastnosti, široký rozsah vstupného napätia: 5~32V výstupné napätie : 2 ~ 24 V medzi svojvoľné pravidlách , môžete tiež vybrať pevný výstupné napätie typ (ľubovoľný výber medzi 2~24V), uveďte pri nákupe. Štandardné doručenie je nastaviteľné kontinuálne výstupný prúd : 12 A , maximálny 14A (vstup 14V, výstup 12V). Prijať rozšírené synchrónne opravu technológie previesť účinnosť až do 98% pracovná frekvencia: 200KHz výstup prepätiu, skratu, ochrana, dokonca aj vtedy, ak je výstupný terminál je skratuje, obvod bude automaticky chrániť 15A poistka slúži na vstup konci, a niekoľko úrovní bezpečnostné opatrenia na ochranu sú pridané. Čip s prehriatiu ochrana, viac-teplota automaticky prestať pracovať vstup pod napätie, ochrana , prestane pracovať, keď sa vstupné napätie je nižšie ako 4.5 V č vstup zadnej strane spojenie ochrany, vstupné a výstupné zadnej strane je potrebné pripojenie na napaľovanie funkciu soft start zaisťuje žiadne prekročenie napätia počas napájania zapnite spínač, ktorý môže priamo ovládať výstupné napätie môže byť priamo uzemnený, vypnite výstupné napätie, a modul prejde do režimu spánku. Otvorte výstup, ak nie je pripojený (pozastavené). Oba vstupné a výstupné svorky prijať LC filtrovanie, a prijať veľké keramické kapacita kondenzátora a Taiwan high-frequency nízkym odporom elektrolytický kondenzátor zaručiť pól nízke vstupné a výstupné zvlnenie. Vstup 14V, výstup 12V10 čas zvlnenie ≤30mvp-p . Najmä pod podmienkou namontované na aplikácie, nebude rušiť ostatných zariadení úplné nárast teploty vody: 50 °C, dodávaný chladič, zlepšený odvod tepla pre priemyselné použitie prevádzková teplota rozsah :-45 ~ +85 ℃ objem: 85 X48X25mm (dĺžka X šírka X výška) režim pripojenia: tri-terminál

typické výstupný prúd a výkon (pri okolitej teplote 25 stupňov, otvorené prírodné vzduchom chladený)

vstupné napätie (V) výstupné napätie (V) výstupný Prúd (A) výstupný výkon (W) 5 12 5 60 9 12 8 96 12 12 12 144 14 12 12 144 20 12 12 144 24 12 10 120 12 24 6 144

príklad použitia sa používa pre napájanie namontované zariadenie, prevod nestabilná a hlučné 12V na aute do stabilnej a čisté 12V výstup, a poskytuje vo vozidle, MP3, MP4, GPS, multimediálny prehrávač, mobilný telefón, auto, notebook a iné zariadenia na zdroj napájania. DIY je nastaviteľný na JEDNOSMERNÝ stabilizovaný napájací zdroj, ktorý je pripojený k 12V napájanie v vstupné a výstupné napätie je možné voľne upravovať medzi 0,8 a 24. To môže byť použité nielen pre údržbu napájanie, ale aj pre rôzne laboratórne napájania. To je jednoduchý, pohodlný, cenovo výhodné a vhodné pre všetky druhy elektronických nadšencov. Použité pre napájanie auto-montáž notebook, zvýšiť nestabilná a hlučné 12V do auta k požadovaným napätím, ako 16V, 19V a 20V.

Venovať pozornosť veciach pred zakúpením výrobku, prečítajte si prosím informácie poskytneme opatrne. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, Zákaznícky Servis elektronických DIY si vyžaduje určité odborné znalosti a praktické schopnosti. Prosím, byť oboznámený s modulom parametre a rozvody metódy prvý, a pracovať opatrne, aby sa zabránilo antropogénny faktor škody spôsobené napríklad reverzné vstup a výstup polarity.

Detaily Produktu:

Štítky: ľudský mozog, elecrow pi, dc dc krok, ltc3780, nastavenie napájania, nastaviteľné dc priame napájanie, dole krok, dc dole krok, biloba, 220v rádio.


( 1 Hodnotenie )

Počet