Plávajúce Futbal, Hračky Air Power Futbal Disk Vznáša Futbal, Hra Svetla Hračka Blikajúce Loptu Hračky s Futbal ciele Školenia

€9.19


Funkcie:

Hračka hra, s prenosné brány. Vaše deti môžu hrať ako skutočný futbal činnosti s on/jej priateľov. Non-označenie pena nárazník, ktorý udržuje ju od poškodenia alebo označenie do stien a nábytku. Glide funkciu a skromný veľkosť, tento vzrušujúci futbal disku pláva na vankúš vzduchu, umožňuje prejazd cez akýkoľvek hladký povrch. S skromné veľkosť , ani príliš veľké, ani príliš malé. Viac vhodné pre multiplayer hry. Odolné futbal, môžete kopnúť ho ako skutočný futbalový loptu, nie je to len hračka. Indoor & outdoor, môžete premeniť akýkoľvek podlahy do vzduchu hokej/futbal povrchu, dokonale doma na drevo, linoleum, leštený betón, a dokonca aj nízkym vlasom koberec. Určené použitie, hrať sami alebo chyť priateľa alebo dva! Air power futbal disku bude poskytovať hodiny dynamické high-tech futbalovú akciu.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

Materiál: ABS

Farba: Rovnako ako Obrázky znázorňujú

Dlhú Tyč Dĺžka: Cca. 35 cm/13.7

Krátka Tyč Dĺžka: Cca. 15 cm/5.9

Cieľom Výška: Cca. 8.5 cm/3.3

Nainštalovaný Celková Veľkosť: Cca. 70 x 40 cm/27.5 x 15.7

Batérie: 2 x AAA Batérie (nie sú súčasťou)

Hmotnosť: Cca. 430g

Balenie Zoznam:

2 x Cieľ

2 x Bat Rukoväť

10 x Cupula

1 x Sfére

6 x Veľká Svorka

4 x Rohu Upevňovacie Svorky

4 x Krátke Tyče

4 x Dlhý Prút

Upozornenie:

Prosím, všimnite si, že batéria nie je súčasťou dodávky.

Štítky: futbal príslušenstvo nápady, kúpiť príslušenstvo futbal, ukážte loptu hračka, jordánsko futbal príslušenstvo, ukážte hračka, air power, vzduch footbal, air power futbal, vznášať sa futbal, futbal príslušenstvo školy.


( 0 Hodnotenie )

Počet