50/100ks Multicolor Niť DIY Cross Stitch Bavlna Šitie Korky Vyšívacie Nite Niť Auta DIY Šitie Nástroje

€2.82


Popis Výrobku:

Materiál:Polyester, Bavlna

Dĺžka:8m / 26.2 ft

Farba:Náhodný Farba

Pramene:6

Využitie:Šitie, Vyšívanie

Počet Pc:50PCS, 100KS

Funkcie:

MATERIÁL - Vyrobené z polyesteru, bavlny, ktorá je jasný, bohatý lesk, non-vyblednutiu, pevný, hladký pocit, č statickej elektriny.

FARIEB DÚHY - Rôzne živé farby, ktoré ponúkajú širokú škálu farebných možností pre vaše remesiel, môžete ľahko bohaté na vašej fantázii. Farebné výšivky je náhodné.

ŠPECIFIKÁCIE - Každý xhtml je 8 metrov dlhý a zahŕňa 6 prameňov, dosť pre akýkoľvek projekt. Táto štruktúra je vyšívacie nite pevnejšia a nie je ľahké zlomiť.

DIY PROJEKTY - Vyšívanie Niť je ideálny pre priateľstvo, náramky, cross stitch, string umenie, strapce, detské remesiel alebo akékoľvek dovolenku dekorácie. To nie je len zvyšuje detí praktické schopnosti, ale tiež stimuluje fantáziu detí z remesiel.

DARČEK - Najlepší darček pre mamičku, babičku, priateľov, takže cross stitch, si DIY výšivky s nimi, ktoré budú zmysluplné skúsenosti.

Package Zahrnuté:

50PCS/100KS x Vyšívacie Nite

Poznámky:

1.Prechod:1cm=10 mm=0.39 palec,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Vzhľadom na obrazovke rozdiel,farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať,prosím, nechajte ho.

Štítky: vyšívacie nite, para janela, niť nastaviť, diy electron auta, bavlna dmc, diamond maľovanie indickej ženy, niť niť, box mod, manikúra auta urob si sám, para caca.


( 3 Hodnotenie )

Počet