Vianočné Cítil Banner Prihlásiť Garland Dekorácie Santa Claus Snehu Veselé Ornament Bunting Krytý Vonkajší X-Mas Vlajka Nový Rok

€6.27


Popis:

Ideálna dekorácia girlandy na Vianočné party, obývacia izba, Vianočný stromček, domov, nákupné centrum, hotel, okno, plášť alebo kdekoľvek chcete rúško alebo zobraziť. to vytvorí silný Vianočnej nálade a veselé Vianoce pre vašu rodinu vopred.To vám nielen poskytne vašej rodine silnejší, Vianočnej nálade, ale aj priniesť veľké šťastie sa na vás.

Funkcie:

Vianočné príznaky môžu byť zavesené na stenách domov, škôl, obchodov, Vianočné stromčeky, kancelárie, atď. počas Vianočného obdobia, tak ako obohatiť atmosféru štedrý deň.

Vianočné dekorácie Banner je visel rodinu pohromade, ktoré môžu podporovať interakciu medzi rodiny, a zvýšiť rodič-dieťa interakcie bude viac zábavy.

Existuje 6 štýlov, Nádherný zelený strom, Santa Claus, Snehuliak,atď. multi-tvarované, aby úplne iný Vianoce, Výzdoba pre vás. A dĺžka každý jeden je 9,8 ft/3m.

Vysoká kvalita cítil, nie krehký a ľahko ohnuté, robustný pás s nástrojmi a dlhotrvajúci pocit v pekné a svetlé farby.

Samozrejme, je dobrou voľbou pre dovolenku darčeky pre deti, priateľky,manželky a dokonca aj domáce zvieratá na C hristmas / F estival deň a party time!

Špecifikácie:

Položky: Vianočné Banner

Štýly: 6

Materiál: Tkaniny

Kusov: 3 Riadok/Banner, výzdoba je 12pcs/riadok (v 2 riadok)

Rozmiestnenie: 7.9 palcový/20 cm

Celková Dĺžka: 9.8 ft/3m

Package Vrátane:

1 x Banner

Štítky: jeleň dekorácie vonkajšie, veniec z plsti, rada nafukovacích vonkajšie, vianočné cítil ornament, klobúk plstenie, vonkajšie vianočné decoratio, čínsky dekor, garland záhrada vianoce, umelé borovica zelený vianočný veniec, l vianočné prihlásiť.


( 0 Hodnotenie )

Počet