Otec dáva synovi to prekvapenie luxusné športové rezbárske drevo sledovať štúdia k narodeninám

€20.68


Priame Dodávky je príjemné! Ak ste dropseller, viac produktov a najlepšie ceny pre vás. Sme továreň, neváhajte a kontaktujte nás!

Ryté, drevené hodinky pre mužov a ženy, výročie darček pre priateľa a môj muž,môj syn,moja žena ,môj manžel,moja láska, alebo darček pre groomsmen,atď.Tento osobné dreva hodinky by dokonca úžasný darček k narodeninám pre neho.

Pánske Drevené Hodinky Mužov Veľké Dial Multi-function Quartz Hodinky pánske Kalendár Športové Hodinky 1,Full ručne vyrábané drevené kostry. Veľké veľkosti dizajn shell a celkovú dĺžku.Popruhy' dĺžka nastaviteľná. 2,Tri oči šesť ukazovatele zladené s automatickým dátum tvár, robí voĺba vyzeral krásne. 3,v Pohode multifunkčné chronograf funkciu. 4,Prírodný drevený materiál a krásnu textúru. Ľahké a šetrné k životnému prostrediu.

Štítky: drevené hodinky blok, ručne vyrezávané pánske hodinky, starožitný vyrezávaný hodinky pánske, vyrezávané kvet hodinky, keke auto hodinky, sledujte kliešť hodinky, vyrezávané sledujte muž, zlaté hodinky pánske vyrezávané, fox prívesok hodinky, vyrezávané hodinky značky.


( 0 Hodnotenie )

Počet