Dom v Znamení Kovu Kuracie Známky Zábavné Stenu Značky Kuracie Umenie Tin Známky Kurník Krajiny Výzdoba pre hlavné Veľkosti:8 x 12in

€3.97


Farba: Tzg10240 (12)

Užite si a vytvoriť v krásnom živote. Je to umenie, osobné productthat bude rád, keď si ho kúpiť! Kovov cín známky opatrenie 8 X 12 cm (20 cm X 30 cm) Dekoratívne znamenie je vyrobená z Kovového Plechu Prihlásiť. Dobré pre vnútorné a vonkajšie displeja Zábava novinka značky prichádza s predvŕtané otvory v každom rohu pre jednoduchú montáž alebo zavesenie na stenu, vytvoriť jedinečný nostalgické štýl Ideálny pre kuchyňa, kaviarni, reštaurácii, bare, alkohol shop, chata farmy, vonkajší záhrade, na dvore, auto obchod, krytý salónik, muž jaskyňa, obývacia miestnosť, bar, sklad, garáž, spálňa, tento kov tin prihlásiť maľovanie je vyrobená so založenými okrajmi pre bezpečnosť a stabilitu. Teraz je čas, aby decorateany priestoru, ktorý máte krásne. Užite si a vytvoriť v krásnom živote. Je to umenie, osobné productthat bude rád, keď si ho kúpiť! Ak máte akékoľvek questionsduring nákupného procesu, môžete nás kontaktovať a my vám vyriešiť všetky yourproblems pre vás. Veríme, že komunikácia je dobrý spôsob, ako robiť veci lepšie, pls neváhajte a kontaktujte nás v prípade akýchkoľvek nehôd sa stalo.

Štítky: Dom, kuracie plagát, kuracie stenu, kuracie mäso, kurník, bar košíka, krajina výzdoba svadby, dekor statku, kuracie dom, kurník, dekor.


( 0 Hodnotenie )

Počet