DLT-Jedno-stranné Rovno Rebrík 4.1 Metrov Teleskopický Rebrík kvalitné Zahusťovanie Hliníkovej Zliatiny Prenosné 14 Kroky Rebrík

€66.69


Upozornenie :

keď parcely prišli na svoje zvyky ,prosím, platiť dane a vyzdvihnúť zásielku ,

nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozné dane, ak je vaše miesto je vzdialené ,potom je potrebné zaplatiť 38usd .

Špecifikácia:

Názov: DLT-hrubé hliníkovej zliatiny predĺženia rebríka

Materiál: hliníková zliatina

Postup: 14 kroky

Nasadenie výška: 4.1 m

Kontrakcie, výška: 91 cm

Použitie výška: 3.5 m

Šírka: 47 cm

Veľkosť balenia: 48.5*9*96 cm

Hmotnosť: 11.1 kg Opatrenia: 1. Miesto rebrík na bezpečný povrch a ubezpečte sa, že nohy rebríka sú úplne na zem. Nepribližujte sa ho na aktuálne povrchu. 2. Telo nemôže byť úplne mimo rebrík počas používania. Celkové zaťaženie ložiska hmotnosť nesmie prekročiť označené hmotnosti a maximálne zaťaženie ložiska hmotnosť je 150kg. 3. Než pôjdete hore po rebríku, prosím, uistite sa, že rebrík je pevná a všetky sklápateľné časti sú zamknuté! 4. Uistite sa prosím, že rebrík je čisté, ďaleko od olej, prach, sneh, farby a chemikálie, aby sa zabránilo korózii. 5. Rebrík môže viesť elektrinu, vyhnúť kontaktu s vodičmi alebo iné vodivé zariadenia! 6. Pre zaistenie bezpečnosti, prosím, použite rebrík pod uhlom 75 k zemi. 7. Chrániť vaše deti, prosím, starať sa o rebrík používať. 8. Nepoužívajte rebríky pre pracoviská, podporuje alebo prepravu zariadenia. 9. Po použití, zložiť a skladovať vo vnútri.

Obrázok znázorňujúci :

Štítky: hliníkový rebrík, zložiť rebrík, záťaž dlt, schodisko podkrovie, 3 krok rebrík, rebríky hliníkové, rebrík knižnica, teleskopický rebrík 6 metrov, nohy rebrík, hliníkový teleskopický rebrík.


( 1 Hodnotenie )

Počet