Kompozitný AV kábel pre Xbox 360e (3 zvony)

€5.13


Kompozitné AV kábel Určený pre pripojenie Herné konzoly k TELEVÍZORU s Štandardné rozlíšenie). To je zložený Kábel pre Xbox 360 konzoly-na jednej z Jeho koncoch majú špeciálne zástrčku, Vhodné pre konektor na to Modely konzola od spoločnosti Microsoft Corporation.

Takéto Typ pripojenia je alternatívne. Hlavné spojenie sa považuje cez Moderné digitálne HDMI port. Ale Tam je obrovské množstvo Televízory, ktoré nemajú takéto Konektor. Dajte im zdá zastarané, Ale pracujú perfektne, a umožní Budete mať skvelý čas hrania O siedmej generácie konzoly! A pre Stačí kúpiť kompozitné AV kábel pre Xbox 360e.

Audio Video štandard, je veľmi časté. On Sú aplikované v VCR, DVD prehrávače, video a fotoaparáty. A, samozrejme, v herných konzol. Cez AV kábel môžete pripojiť a Sony PlayStation a Xbox. Konektory na pripojenie k TV bude rovnaký pre všetkých Konzoly. Toto je žltý konektor vysiela Video ako aj červená a biela, na ktorom Choď vpravo a vľavo audio kanálov Resp. V TV S mono zvukom, kompozitný kábel Tiež skvelé pre pripojenie Konzoly. Všetko, čo musíte urobiť, je použiť Jeden audio konektor. Prírodné konektor Na protiľahlom okraji kábel bude Rôzne, podľa typu Konzoly. Navrhovaný model môže byť Predám Xbox 360e majiteľov!

Štítky: mav svadobné fotografie, napájací adaptér pre google, lano crossfit xiao, ružová zaful plavky, napájací adaptér mi 33w, lano opony elegantné, napájací adaptér doogee, hermes súbory na koňa prívesok, mav oblečenie polyvore.


( 1 Hodnotenie )

Počet