42/50/78 Otvory Mriežky Skladovanie Nálepka Box Nástroj Diamond Maľovanie Výšivky Guľôčky Príslušenstvo Zásobník Organizátor Skladovanie Prípade Kontajner

€4.04


Milí kupujúci, uisťujeme vás, našich vonkajších obalov, prosím, nebojte sa o poškodenie dar, sme usilovne pracovali na zlepšení cieľom je uspokojiť všetkých zákazníkov. Páči tento produkt, prajem vám šťastný život.

Rýchle Dodanie: Sme factory-priamy predaj, máme viac ako 100 pracovníkov, budeme loď sa vaše objednávky do 4-5 dní. Budeme si vybral najlepší spôsob dopravy na lodi svoje pozemky. Vrátime vám peniaze, ak ste cannnot získať vašu zásielku do 80 dní!

Kvalitné Služby : Drop vaše diamanty? Rozmaznaná plátne? Žiadne starosti! Budeme nahradiť súpravy zadarmo!!! Ak ste nešťastný z akéhokoľvek dôvodu nás kontaktujte som správu, budeme pracovať naše najťažšie, aby si bola šťastná.

Vitajte Dropshipping : Ak chcete predávať naše produkty (diamond maľba, olejomaľba podľa čísel, cross stitch) kontaktujte nás , môžeme prijať CSV, a majú VIP-PREDAJ starať sa o všetky vaše objednávky! Stačí predávať, budeme zodpovední za všetky vaše po-predajný servis! Milí kupujúci, naše vonkajšie balenie: stĺpec vzduchu v taške, tak prosím, nebojte sa o dar je poškodený, sme usilovne pracovali na zlepšenie cieľom je uspokojiť všetkých zákazníkov. Páči tento produkt, prajem vám šťastný život.

Keď dostanete tovar: popis Produktu Štýl Názov:42.50.78-KS Držať všetky svoje remeselné a lištovanie dodávky v jednej elegantné a organizované mieste vďaka tejto (42.50.78)kus Perličiek Storage Solutions. Darček:3 listy 588pcs Vyrobené z plastu, všetky vaše perly a dodávky sú ľahko vidieť na prvý pohľad, a zostať na jednom mieste, keď v tejto jasné, perličiek úložné riešenie, vedenie vaše plavidlo oblasti čistý a usporiadaný. Malé kontajnery môžu byť odstránené zo zásobníka, takže sa môžete priniesť im všade tam, kde môže byť ručné práce. Plus, malé kontajnery môžu byť presunuté okolo ľahko organizovať korálky a štítky pomôcť s obsahom nádoby na označenie veľkostí a materiálov. Perličiek skladovacie boxy sú stohovateľné, ktorá vám umožní mať celý perličiek a dodávky zbierku na jednom mieste. Vyrobené z odolného plastu, tento vysoko kvalitný perličiek skladovanie Prísť, aby sme sa najčastejšie správny výber najlepších želanie pre vás!!! 42/50/78 mriežky 5d DIY Diamond Maľovanie Príslušenstvo Úložný Box Nový Diamond Výšivky Mozaiky Nástroj

Štítky: vlnené vyšívanie obrazov, kolo skladovacích kontajnerov, 5d diamond maľovanie pomeranian, diamond maľovanie príslušenstvo štrasom, tabuľka napísať, kožené diamond zásobník, unicorn perličiek maľovanie, diamont maľovanie kreslených, tráva zásobník, diamond maľovanie modrá vŕtať zásobník.


( 1 Hodnotenie )

Počet