FEELWORLD S55 5.5 palcový DSLR Fotoaparát Monitor 4K HDMI LCD IPS HD 1280x720 Displej Oblasti Monitor 8.4 V DC Výstup pre Nikon, Sony Canon

€77.57


Vlastnosti produktu: 5.5 palcový IPS pravda, farebný displej, 4 HDMI signál vstup, Vyvrcholí focus assist, Ľahký dizajn, 8 Jazykov displej, Širokú kompatibilitu, DC výstup pre napájanie monitora, Sklopné rameno o 360 ° rotácia, atď.

Kupujúci feeback: Vysoko kvalitný obraz, Rýchle dodanie, Výborná kvalita, funguje perfektne, Silné a dobré, balenie, nízka hmotnosť, atď.

5.5 palcový Monitor s celej Obrazovke

FEELWORLD S55 monitor je ľahký 5.5" monitor na pomer strán 16:9. Vysoké rozlíšenie 5.5" LCD displej ukazuje jasný, čistý obraz - takže je ideálny monitor pre náročnejších DSLR používateľa. Na S55 funkcie panela s natívne rozlíšenie 1280 x 720, 500cd/m2 jas, 1000:1 pomer kontrastu, ktorý uľahčuje obrazovke obrázok byť živšie, presnejšie stvárnenie, čo senzora fotoaparátu vidí.

Rôznych Uhlov, Rovnako Krásny Obraz

IPS monitor, dáva vám veľké vizuálne zobrazenie tešiť, ponúka konzistentné jasnosť obrazu a farieb od 160-stupňový uhol vertikálne a horizontálne. A on široký pozorovací uhol, ktorý umožňuje jednoduché pre viacerých členov posádky sledovať v rovnakom čase.

True Color, Profesionálne Kalibrácie Farieb

Použite Rec.709 farba štandard

FEELWORLD používa profesionálne Rec.709 HD farba štandard, a používa kalibrácie farieb technológia, profesionálny nástroj kalibrácia v továrni, to môže dosiahnuť monitor kalibrácia efektívne a získať presnú reprodukciu farieb ľahko, nie narušiť farba, ukázať skutočný obraz, keď si natáčanie videa.

Presnú Reprodukciu Farieb

FEELWORLD monitor podporu ITU normy a HD video Rec.709 štandardné konzistentný farebný priestor, rozšírené spracovanie obrazu, technológie, takže obraz jasne prezentované, farba je veľmi prirodzené, aby sa zaistilo presné farebné reprodukcie, reprodukovať fyzickej povahy streľba, umožniť používateľom, aby presne vyhodnotiť kvalitu rôznych vstupných video signály.

Malý a Ľahký

175 g odľahčenej konštrukcii: Robí skvelé výhodné pre kameramana v prírode, alebo mobilné aplikácie. Na S55 na-foto-video monitora, malé rozmery je ideálne pre gimbals a ľahký fotoaparát systémov, najmä tých bez vstavanom displeji.

4K Vstup HDMI & Loop Výstup

Na S55 má 4K HDMI a loop-out, umožňuje nie len displej živé signály, ale aj ich posielal iných monitorov súčasne. Je to schopnosť zobrazenia live obrazu na viacerých obrazoviek naraz pri zachovaní pôvodnej kvality videa.

HDMI Vstup/ Výstup, Podpora Formátu

480i/576i/480p/576p

1080i (60/59.94/50)

720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)

1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/ 23.98 sF)

4K UHD 3840x2160p (30/29.97/25/24/23.98 Hz), 4096x2160p (24Hz)

HDMI Výstup Aplikácie

Pripojiť sa k Bezdrôtovým Vysielačom, Riaditeľ Monitor, Projektor, atď.

Pomocné

Real-time power charge pre kamery

DC výstupný port umožňuje napájanie fotoaparátu priamo z NP-F L-series alebo LP-E6 battery namontované na monitor, zvýšenie pracovať cez štandardné batérie mnohých DSLR alebo mirrorless fotoaparáty. Okrem toho, môžete monitorovať pomocou audio 3,5 mm stereo jack pre slúchadlá.

Pohodlná Montáž - Sklopné Rameno

Každý S55 monitor bude loď s chladné topánky namontované Sklonu Ramena. Strelci budú mať bezpečný spôsob, ako umiestniť ich sledovať pri zachovaní nízkym profilom.

• Povoliť S55 monitor otáčať 360 stupňov pre zobrazenie pohodlie

• Bezpečné a ľahké upevnenie cez shoe mount alebo 1/4"-20 niť

• Zahŕňať shoe mount vlastný príslušenstvo ako mikrofón

Jednoduché Analýzy Obrazu

Na S55 je mini, ale mocný 5.5" monitor plná funkcií, ktoré sú dokonalým doplnkom k DSLR plošinu. Pomôcť vám počas vašej produkcie, na S55 má veľa štandardných funkcií softvéru, ako sú falošné farby a histogram získať perfektné expozície, vyvrcholí focus assist, vložené audio, pixel na pixel, rám sprievodcov, a oveľa viac.

Histogram Jas

Jas Histogram je kvantitatívne nástroj na kontrolu jasu obrazu.Funkcia zobrazuje rozloženie jasu v obraze, ako je graf zobrazujúci jas pozdĺž vodorovnej osi (Vľavo:Tmavé, Doprava:Svetlé)a zásobníka počtu pixelov na každej úrovni jasu pozdĺž vertikálnej osi.

Vyvrcholí Focus Assist

Na Vyvrcholí Filter sa používa na pomoc fotoaparát prevádzkovateľ pri získavaní najostrejší možné obrázok. Keď je aktivovaný, vnútorný procesor bude zobrazovať farebné zvýraznenie na obrazovke, kde ostré hrany, ktoré sa objavia. Môžete prepnúť putline farieb medzi červená, zelená, modrá, podľa iný tón predmetu.

Falošné Farby

Falošné Farebný filter sa používa na pomoc v nastavení fotoaparátu expozície. Ako fotoaparát Iris je upravené, prvky obrazu sa bude meniť farbu podľa toho, jas alebo jas hodnoty. To umožňuje správnu expozíciu byť dosiahnutý bez použitia nákladné a komplikované externého testovacieho zariadenia.

Skontrolujte Pole

Skontrolujte Pole je asistent funkciou nastavenia fotoaparátu nastavenia farieb. Pod skontrolujte oblasti režime, môžete použiť červenú, zelenú, modrú alebo mono pixelov na generovanie obrazu, pretože odtieň a sýtosť farieb je možné upraviť viac, rýchlo a presne v tomto prostredí.

Štítky: camara fotoaparát digitálny, externý monitor 4k, zadok plug, feelworld monitor, 4k tv, nálepku uk, fotoaparát nikon, lut6, monitor pc, monitor.


( 5 Hodnotenie )

Počet