2 ks Auto Rybárske Pól Držiak Popruhu Prenosné Rybárske Vozidla Rod Úložný Stojan Držiak Plošiny pre Vozidlo SUV, Van Vozne

€9.83


Dve rybársky prút stojan na zápästie, dva, vákuové prísavky, popruh predné a zadný popruh. majú Pracka na utiahnite rod. Pracky popruhy sú veľa dostatočne dlho, dokonca aj väčšie oceán loď prút a cinched až dosť malý na to, na moje pstruh prúty. chrániť vaše rybárske prúty bezpečne vo vnútri vozidla.

Rybársky prút modul funguje dobre drží prúty, uistite sa, vytiahnuť popruhy, ako tesný, ako môžete. držte že popruh nad sponou a upraviť dĺžku až tyč dopravca sa stáva tesné. uistite sa, že všetko sa koná tesne pred autom.

Máme dve vákuové prísavky, aj keď vaše auto má len tri riadidlá, nebojte sa. ktoré sa ľahko inštaluje bez ďalších nástrojov. naše rybárske pól držiteľ popruh vhodný pre takmer všetky modely (auto, suv, nákladné vozidlo).

Inovatívne rod regálov systém,5 prúty a navijaky combo kapacity, nastaviteľná dĺžka podľa auta šírka (pás montážne šírka: 75 cm ~ 150 cm).

Vynikajúci spôsob, ako spravovať priestor. rybársky prút rack uložené veľa miestnosti v zadnej časti. s tyč stojanová, auto nebolo by boli v neporiadok v zadnej časti to. úžasné riešenie pre rybár!

veľkosť:3.8*220 cm

Materiál:nylon

farba:čierna

Obsah Balenia:

2 * rybársky prút rack popruh

2 * vákuové prísavky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: držiak na prút, rybársky prút setter, vozeň, cast prút, cast surfovať, prút surfovať, prípade oblek, croch rybársky prút tyč držiak, pláž košíka, european grid infrastructure egi prút.


( 0 Hodnotenie )

Počet