Ženy Lyžiarske Oblek Hot Predaj Hrubé Zimné Teplé Snowboard Ski Bunda Outdoorové Športy, Lyžovanie Nohavice Sady Ženy Lyžovanie Snow Kabát

€148.85


Funkcie

1.Udržať v Teple:Vyplniť priestor s vysoko kvalitnej bavlny poskytovať dobrú tepelnú zachovanie účinok. 2.Vodotesný:Trvanlivé Vodu Odpudzujúce (DWR) povlak, ktorý vrhá dážď a rýchlo schne,10k vodotesný hodnotenie; Plne nahraný na kazete švov celom tesnenie z vlhkosti a poskytujú pridanej trvanlivosť,Rýchle sušenie materiálu, bionic dizajn lotus list a kritické švy utesnené, aby voda. 3.Multi Vrecká Dizajn:2 vrecká na zips ruku, 1 náprsné vrecko na zips (pas alebo karty, uložené), 1 vnútorný veľké sieťované vrecká, 1 vnútorné bezpečné media vrecko, oblek pre kľúče, mobilephone, peňaženky a iné príslušenstvo. 4.Jedinečný Humanized Dizajn:vetru, Priedušná oka zipsy nachádza na dve podpazušie bundu je možné rýchlo vydýchnuť pot a udržujú telo v suchu Pri potenie. 5.Príležitosti:Ideálne pre zjazdové lyžovanie, snowboarding, horolezectvo, turistika, horolezectvo, cyklistika, kempovanie, a iné zimné outdoorové športy.

Inventár produktov je tesný, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis zamestnancov pred nákupom.

Veľkosť Poznámka:Všetky veľkosti je Ázijských veľkosť,nie NÁS/Európska veľkosť,Ázijské veľkosť zvyčajne menšie ako Európa/US veľkosť, Ak akákoľvek pomoc alebo otázku o veľkosť,pelase povedz mi vašej hmotnosti a výšky. Môžeme poslať šaty a nohavice rôznych veľkostí.

Štítky: bunda lyžiarske ženy, jumpsuit lyžiarske ženy, pro lyžovanie, mount snowboard, snowboard nohavice, lyžiarske jumpsuit, dlho snehu nohavice ženy, snowboard oblek, lyžiarske oblek ženy, auto snehu.


( 1 Hodnotenie )

Počet