NOVÉ RMILEC T4047NB20 V1 400-470MHZ 433MHZ UHF LRS DLHÝ RAD RC SYSTÉM

€93.25


Zväzok 1: Prijímač Len

Zväzok 2: Kompletná Sada

Aktualizované dňa 8. Mája, v roku 2019: Toto je najnovší 10. výročie verzia RMILEC NB20 20 Kanál UHF LRS Systému. Oproti predchádzajúcej verzie, to nie je len oveľa jednoduchšie na inštaláciu, ale na odvod tepla a lokalizačné funkcie tiež boli výrazne zlepšila.

Na NB20 systém prijme najnovšie RF technológie, poskytuje veľmi vysokú priľahlých kanálov odmietnutie pomer a anti-blocking výkonu, ktoré vedú k vynikajúce anti-zaseknutiu schopnosť nového systému.

Na NB20 prijímač môžete zistiť frekvenciu a amplitúdu EMI rušenia bezkonkurenčnú presnosť a precíznosť založené na extrémne nízke sebavedomie-hluk -125dBm. RF výkon NB20 systému prevyšuje starších 4047 systémy niekoľko poriadkov.

Okrem toho, NB20 systém trvá vysokorýchlostný procesor pre signál obstarania a výkon s veľmi vysokou presnosťou. Jeho vysoká účinnosť vysielač môžete naplno využívať pásme o šírke obmedzenia a tráviť menej času na prácu z údajov výmena,a frekvencia kalibrácie.

Ako pre prevádzku, NB20 systém je kompatibilný s akýmkoľvek prijímač na výstavbu signál relé systém. Je vysoko kompatibilný s vyspelé produkty na tomto trhu, ako FUT, JR, HITEC, TDF, FS, XINYI atď. Nie je potrebné pre spotrebiteľov meniť staré diaľkové ovládanie systému alebo všetky nastavenia parametrov priamo rozšíriť diaľkové ovládanie rozsahu. PWM výstup a vstup je jeden-na-jeden. To môže prenos signálu s veľmi vysokou presnosťou.

Pomocou silný presmerovanie 20 kanálov, UAV parameter môže byť nastavený vo vzduchu, a letecké kameramana a pilot mohol pracovať spolu s jediné rádio. Okrem toho, jeden vysielač môže byť zdieľaný viacerými subjektmi. Ako pre prijímač, buď EMI alebo RSSI signál môže byť zobrazená o LED, ktorá umožňuje ladenie podľa vizuálneho signálu. Nový systém je dlhšie diaľkové ovládanie vzdialenosť a vyššia spoľahlivosť, pretože zdroj rušenia môže byť viac, rýchlo a presne vylúčiť.

V krátkosti NB20 systém ponúka ohromujúci výkon a kvalitu pre dlhý rad nadšencov lietania a to všetko za prijateľnú cenu.

Ak potrebujete RMILEC NB20 LRS Systém, návod na obsluhu, prosím, povedzte nám, ďakujeme!

TX: hardvér, operačný frekvencia: 400-470Mhz Použiť tri skákaním frekvencie. Skenovanie zasahovať frekvencie pred TX(teda, Počúvať Pred Hovoriť).

RX: prijímač má spektrálnej analýzy schopnosti s rozsahom 400~470Mhz, čo vedie k scan zasahovať frekvencie na palube zariadení v detaile frekvenčné pásmo s najnižšou hluk pozadia.

Vlastnosti: • 2 ~ 5.8 w vysielací výkon! • Obsahuje najnovšie RF technológia • Vysoká priľahlých kanálov odmietnutie a anti-blocking výkon • Superfast procesory pre prenos signálu a intenzity signálu akvizície • Ultra efektívne vysielač systému • 20 kanálov PWM, 18 kanál SBUS alebo až 14 PPM vstupy Špecifikácie: RF výkon: 2 ~ 5.8 w (špičkový) Citlivosť: -115dBm Priľahlých Kanálov Odmietnutie: Vysoká Anti Signál-blokovanie: Vysoké Prevádzkové Frekvencie: 435 +/-2.5,445 +/-2.5, 455 +/-2.5, 433ISM (voliteľné) Signál, Servo, Prevodovka: 20ch Signál, Servo, Výstup: PWM výstup 20ch, PPM výstup 20ch, SBUS výstup 18ch Režim Zadávania: PPM, PWM, SBUS Vstupné Napätie: 12v DC RF Modul Hmotnosť: 265g Signál Nadobudnutie Modul Hmotnosť: 38 g Prijímač Hmotnosť: 30 g balenie obsahuje:

1 x R4047NB20 20ch úzke pásmo prijímač s odnímateľnými anténami

1 X 20ch signál modul akvizície

1 x T4047NB20 RF Modul s chladiaci ventilátor

1 x Elektroinštalačné súpravy

Štítky: 78 palube, programy cnc, rc tarot, 330 tarot rc, artcam softvér cnc, led tarot rc, meanwell lrs, tarot paluba, kostra tarot, lrs topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet