Deti Kvet Dievčatá 2 Hoop Jednej Vrstve A-Line Krinolína Elastické Šnúrkou Pás Spodnička pre Svadobné Šaty Underskirt Pol Slip

€2.75


Popis: Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoká kvalita-line spodnička s jednovrstvový, 2 pružné obruče, klasickej bielej farbe. Šnúrkou elastické pás môže byť nastaviteľné, s magic nálepky dizajn. To pomôže formovať svoje šaty a robí to vyzerať viac opuchnuté. Vyrobené z acetátu, vlákniny a oceľový drôt materiál, pohodlné a príjemné na deti' kože. Ideálny pre tanec, kvetina dievča šaty, prijímanie šaty, Halloween kostým, šaty a iné formálne šaty. 1 spodnička len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté! Špecifikácia: Farba: Biela Veľkosť: Jedna Veľkosť Dĺžka: app. 52(20.47 v) Materiál: Acetát Vlákna Tkaniny Množstvo: 1 ks Teplý výzva: 1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké. 2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu. 3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním. 4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie! Balenie obsahuje: 1 x Spodnička( s maloobchodnom balení )

Štítky: spodnička, corpo, extra načechraný spodnička, peticoat underskirt, lolita underskirt, spodnička underskirt, black underskirt, underskirt, spodnička žena, cloud sukne.


( 2 Hodnotenie )

Počet