2-6Meters Gumových Dverí, Tesnenia, Pásky Výplň Weatherstrip Okraji Gumovým Tesnením Zvuková Izolácia Okna Tesnenia pre Auto

€6.72


Popis:

16 Auta Tesniace Pásy Automobily Tesnenie na Ochranu Dverí Okraja čelného skla Strešný Gumené Tesniace Pásy Izoláciu proti Hluku Auto Styling

Špecifikácia:

Meno: Auto Tesniaci Pás

Veľkosť: 16 MM*2M 4M 6M

Materiál: Guma

Funkcie:

*1. Zvýšenie leakproofness vášho auta.

*2. Zníženie chodník a hluk vetra prejsť do auta, čím zvyšuje komfort jazdy a vyhýbať prachu a dažďu do auta.

*3. Môžete použiť tesnenie predné a zadné kryty, ktoré sú dobré v vodotesný, prachotesný a zvukovo izolované.

Inštalácia:

1. Používať neutrálny prací prostriedok na čistenie nečistôt, prachu a nečistoty z rám dverí.

2. Tesniaci pás s obojstrannú lepiacu pásku.

3. Tesniaci pás na jednom konci ochranný film trhať pripevniť na rám dverí na určenie polohy, a potom podľa riadku inštalácie súčasného trhať ochranný film, stlačením tlačidla prilepiť, aby sa zabezpečilo, že inštalácia kontakt tesnenie môže byť.

4. Vložiť po zákaz používať ruku vytiahnuť tesniace pásy, ban na 3 dni umývanie vody do 24 hodín, rovnako ako je to možné, nie opakovane otvárať a zatvárať dvere.

Package zahrnuté:

1 * Auto Tesniaci Pás

Poznámka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: auto gumené pásy, dvere auta tesnenie, lepidlo gumy, casement okno gumy, gumené rameno, 3m weatherstrip, gumené tesnenia čelného skla, gumové tesnenie, výplň pre hračka, auto skla dverí tesnenie okna gumovými.


( 0 Hodnotenie )

Počet