2 ks 9D Zakrivené Tvrdeného Skla Pre ZTE nubia Červená Mágia 5G Screen Protector ZTE nubia Červená Magic 3 3S Ochranu Skla Film

€2.80


2 ks 9D Zakrivené Tvrdeného Skla Pre ZTE nubia Červená Mágia 5G Screen Protector ZTE nubia Červená Magic 3 3S Ochranu Skla Film

S vysokým Rozlíšením a Citlivé na Dotyk: tvrdosť skla screen protector bol veľmi vnímavý, citlivý s jasnosťou a chráni váš telefón je originál 3D dotyk pocit bez akéhokoľvek rušenia.

Proti poškriabaniu: 9H tvrdosť skla screen protector je vyrobený s vystužené technológie. Sklo film môže účinne chrániť váš Telefón pred nežiaducim scuffs a škrabance pomocou noža, klávesy a niektoré iné pevné látky vo vrecku.

Žiadne Bubliny a Anti-Odtlačkov prstov: tvrdené sklo screen protector bude self-vylúčiť vzduchová bublina, keď automaticky lepenie s obrazovke. Potiahnuté s hydrofóbne a oleophobic jasné vrstvy na skle protector môže proti olej rezíduum z odtlačky prstov z dlhodobé používanie.

Ochranu a Šetrné Tipy: tvrdené sklo screen protector poskytuje silnú bezpečnosť a ochranu Obrazovky na vašom zariadení - Môže pomôcť, aby sa zabránilo nákladné obrazovky náhrady.Ponúkame vám profesionálne služby pre zákazníkov,neváhajte nás kontaktovať, ak máte akýkoľvek problém s vaším screen protector alebo vašej objednávky.

★ ak si kúpite 2 alebo viacerých počítačoch, môžete získať 10% zľavu

★ Veľkoobchod prosím kontaktujte nás a získajte ďalšie zľavy!!!

Štítky: prípade nubia červená mágia 5g, rukoväť červená mágia, zte nubia, batéria nubia červená magic 3, huwei p40 lite, zte nubia z20 mobile, telefón zte, nubis červená mágia 5g, nubian červená mágia, nova 2 späť.


( 5 Hodnotenie )

Počet