Pes autosedačky Kryt Vodotesný Pes Auto hojdacia sieť Psa Dopravcu Auto Zadnom Sedadle Mat Vankúš, Chránič, So Zipsom a Vrecko

€9.80


PRODUKTY FUNKCIA

VEĽKOSŤ - Porovnať iné pet auto kryt sedadla, Výborná veľkosť 143cm Široký * 152 cm Dĺžka ( alebo 152 cm * 163kg ) sú väčšie. Náš produkt pokrýva celé zadné sedadlo a dokonale chráni vaše auto pred poškriabaním alebo blata. Je určená pre väčšinu backseats ŠTANDARDNÝCH autá, vozidlá a Suv. Ľahko zameniteľné medzi hojdacia sieť alebo štandardné lavičke pokrytie. Hojdacia sieť S BOČNÉ KLAPKY - je To jednoduchšie pre váš pes dostať sa do alebo von z auta. Tiež bočné klapky môže chrániť vaše auto dvere od nuly, vlasy. Univerzálny rozdelená na zips hojdacia sieť, aby domáce zvieratá a deti sa môžu deliť na zadnom sedadle pri zips pre celý hojdacia sieť alebo zip nadol na pol/pol, takže psy a cestujúci môže cestovať spolu. 100% VODOTESNÝ - Porovnať iné zadnom psa kryt, náš kryt majú dve nepremokavé vrstvy. Vrchná vrstva je 600D oxford s vode-odolný náter, spodná vrstva je TPU, ktoré je nový vodotesný materiál. Používame tepla-technológia lisovania na pripojenie vrchná vrstva a spodná vrstva, To môže dosiahnuť 100% vodotesný, pretože žiadne ihly diery. NONSLIP & SAFE - Naše pet kryt sedadla má protišmykový povrch, aby sa zabránilo svojho psa z pošmyknutia pri každom použití brzdy. Tiež vstavaný nonslip podklad a sídlo kotvy, aby sa zabránilo kryt sedadla od posuvné okolo. Vstavaný suchým zipsom otvory pre vaše bezpečnostné pásy. To všetko, aby váš pes trezor, bezpečnostné je vždy prioritou. GARANTOVANÉ a JEDNODUCHÉ NA INŠTALÁCIU & CLEAN - Ak nemáte zadné auto kryt sedadla, alebo čokoľvek, prosím, kontaktujte nás, sme si dať vaše plnú náhradu do 24 hodín. Jednoduchá inštalácia s rýchloupínacou klipy. Stačí modul pracky popruhov okolo vášho auta opierky hlavy a brucha v sídle kotvy. Je to tiež jednoduché čistenie - Stroj Umývateľný: Použite Jemný Cyklus.

Štítky: pet vozíku, čistý umývanie, šteňa veci, auto psa, menovitý pes auto hojdacia sieť, mačka hojdacia sieť, pet cestovanie, pes autosedačky m, pes, pes cestovanie.


( 2 Hodnotenie )

Počet