Tehotenstvo Vankúš pre Tehotné Ženy v tvare U Tehotných Vankúš telo Vankúše na Spanie Vankúš Materskej Vysokej Kvality 1,6 kg

€19.60


Tehotenstvo Vankúš pre Tehotné Ženy v tvare U Tehotných Vankúš telo Vankúše na Spanie Vankúš Materskej Vysokej Kvality 1,6 kg

Poznámka: Španielsko Sklade nie podpora Psč, 35,38 na lodi tovaru.

ALE podporujú väčšinu Európskych krajín( Portugalsko, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Rakúsko, Luxembursko, Holandsko, Belgicko, Veľká Británia, česká Republika, Dánsko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko, Slovensko)

Popis: Tento pohodlný celého tela vankúš je ideálny dať očakával matiek relaxačný spánok potrebujú uvoľnením spoločné tehotenstva nepohodlie. Navrhnutý tak, aby obrys celého tela, tohto materstva vankúš podporuje nastávajúce mamičky spať na ich strane, najlepšie pozície pre matky a dieťaťa. Tiež skvelé pre po dieťa príde, tento soft cushy vankúš poskytuje podporu pre útulný kŕmenie pozície. Jednoducho tvarovaný do rôznych tvarov, pritúliť sa s týmto vankúš. Bude podporovať chrbát, boky, kolená, krk a hlavu pomôcť zmierniť bolesť a nepohodlie spojené s tehotenstvom, ischias, fibromyalgia, žalúdočný reflux, a ďalšie. Parameter: obliečky na Vankúše Textílie: Crystal velvet / Bavlna Výplň: Polyester Vankúš Rozmer:Cca.60*120 cm obliečka na Vankúš Rozmer:Cca. 130*70 cm Funkcia: Anti-Statické Chladenie,Anti-Chrápať Poskytuje komfort na strane spanie a zachováva fluffiness pre lepší výkon a dlhšie používať.

Package zahrnuté: 1 * U Shape Vankúš

Štítky: výšivky vankúš, chrápať zátka, maska spánku, sukne spanie, cestovný vankúš, handričku pre tehotné ženy, livai ackermana telo vankúš, pioneer žena, anti chrápať, tehotná vankúš hrudníka.


( 2 Hodnotenie )

Počet