Nabíjací Stojan 3 v 1 Multifunkčné Pohodlné Telefón Sledovať Nabíjačku s Káblom Skladovanie Držiak pre iPhone Nabíjanie Káble

€4.23


Nabíjací Stojan 3 v 1 Multifunkčné Pohodlné Telefón Sledovať Nabíjačku s Káblom Skladovanie Držiak pre iPhone Nabíjanie Káble

Popis: 1. Skladovanie Riadenie: jednoduché línie a modernistickým tejto nabíjací stojan, aby to nádherné umelecké diela pre váš jedálenský stôl, nočný stolík a spálňa. Drôtený držiak pod base sa používa na usporiadanie nabíjačku vodiče pre Airpods, a vynikajúci dizajn držiaka môžete urobiť mobilný telefón nabíjanie kábel organizované. (Poznámka: nie vrátane všetkých káblov)

2. Super Jednoduchá Inštalácia: Stačí pripojiť kábel pre Sledovať alebo pre Airpod do držiaka a môže byť použitý ako nabíjací stojan pre Sledovať alebo pre Airpods. Tam je non-slip silicone plech na základe nabíjačku. Nabíjačky sa nebude meniť alebo flip. Počas nabíjania, prosím, plne chrániť telefón.

3. Multifunkčné Použitie: hands-free nabíjací stojan má perfektný 60° pozorovací uhol 180° uhol otáčania, poskytujúce viac pohodlné, ľahko čitateľné správy a hrať hry na varenie ukazuje, filmy, piesne a Aplikácie. Najlepšie pre nočné stolíky, kuchyne, jedálenské stoly, kancelárie, obývacej izby a na iných miestach. Cool prístroja počas nabíjania.

4. Zabrániť Padaniu: 3 v 1 nabíjací stojan pre Apple pevne miesta v nočnom stolíku režim dodržiavať čas alebo poslať upozornenie, a zároveň zabrániť tomu, pádov alebo poškriabaný. Vhodné pre iWatch Série 5 a pre Série 4 s 40 mm a 44 mm veľkosti, vhodné aj pre iWatch Series 3, pre iWatch Série 2 a pre iWatch Série 1 s 38mm a 42mm veľkosti.

5. Široká Kompatibilita: nabíjací stojan je vhodný pre nabíjanie iPhone káblov, vhodný pre všetky verzie Hodinky pre Apple 5, pre Apple 4, pre Apple, 3, pre Apple 2, pre Apple 1 a pre iPhone 11, pre iPhone 11 Pro, pre iPhone, 11Pro, Max, pre iPhone X, pre iPhone XS, pre iPhone XS Max, pre iPhone XR, pre iPhone, 8, pre iPhone 8Plus, pre iPhone 7, pre iPhone 7 Plus, pre iPhone 6S pre iPhone 6S Plus, pre iPad Mini, pre Airpods 1 a pre Airpods 2. (Pozor na Airpods Pro nie je podporované)

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: rose gold a black

Nastaviteľný uhol: 60°

Vhodný model: pre iPhone, Hodinky, pre Airpods1, pre Airpods 2

Balenie Zoznam:

Mobilný Telefón, Tablet, Stojan*1

Štítky: nabíjačka iwatch, dock stanicou pre apple hodinky, airpod apple hodinky, dock hodinky, apple hodinky 4 podpora, airpod dock, iwatch podporu, 3 v 1 nabíjací dok držiak pre iphone, 3 v 1 apple dock station, 4 v 1 jablko.


( 0 Hodnotenie )

Počet