Vysoká Kvalita Chrome Dverí Rukoväť Kryt pre Ford Mondeo 2000-2007 doprava zadarmo

€12.65


Sada chrome exteriérové dvere, rukoväť kryt Ceny pre jeden súbor súčasťou všetkých 4 rukoväte z plastu s automobilový triedy triple á chrome prevedenie obojstranná lepiaca páska na zadnej Odporúča DIY výrobku doprava Zdarma trate číslo poskytnuté

Návrat Politiky

1. Produkty, ktoré boli inštalované, použitý, poškodený, alebo nie sú v pôvodnom balení, ktoré nie sú oprávnené pre vrátenie alebo výmenu alebo vrátenie peňazí. Č vráti a výmenu bude prijatý po 3 dní od prevzatia výrobku

2. Kupujúci sa musí poskytovať on-line sledovať informácie pre vrátenie zásielok, sme nie je zodpovedná vrátiť prepravné náklady akéhokoľvek druhu. Doprava poplatok je nevratný. Vrátenie bude vydaný po obdržaní vráteného výrobku.

Doprava

Budeme loď vašej objednávky do 5 pracovných dní po platbe je jasne vysporiadať. Máme loď medzinárodne cez leteckú poštu poštové služby s sledovacie číslo poskytnuté.

V dôsledku neočakávaných situáciách sa môže stať, že tovar nie je na sklade, alebo na odkladu. Ale prosím, byť istí, že kúpený tovar bude dodaný alebo úplné vrátenie peňazí vzhľadom.

Dodacia Lehota

Tu je čas potrebný na doručenie objednávky, prosím na vedomie, to je odhady a skutočná loď sa líši, s ekvivalent lodnej spoločnosti:

Registrovaný Letecky - 14-20 dni

Iné Spôsoby Dopravy

Ponúkame iných spôsobov dopravy ako EMS. Láskavo kontaktujte nás pre viac informácií.

Kupujúci Pripomienky

Všetky predávané diely sú presne rovnaké, ako je uvedené v výpis obrázok, pozrite sa pozorne pred uvedením vašej cenovej ponuky

Nie je tam žiadna inštalácia usmernenie alebo inštrukcie na dodanie pokiaľ nie je uvedené inak v aukcii

Ďakujeme Za Vašu Priazeň!

Štítky: ford focu, kľučky ford mondeo, 150 pôdy cruiser prado, grand vitara led, ford mondeo tesnenie dverí, amg w177, ford mondeo, FORD, mondeo, v177.


( 0 Hodnotenie )

Počet