1pc planetárny redukcia NEMA34 Pomer 3:1 4:1 5:1 6:1 môžu byť vybavené stepper / servo / striedavý motor

€28.86


1.Sme sú zamerané na predaj rôzne druhy komponentov.Ako lineárne sprievodca, gule posádky ,ložisko,na motor,vodič,spojky,vreteno,invertor ,presuňte reťazca,napájanie gears a stojany a iné časti strojov. 2.Ak potrebujete viac komponentov, 3.Ak chcete niektoré súčasti sú prispôsobené na mieru! 4.Ak sa vám páči náš obchod,Prosím, uchovávať do neho. 5.Ak tam sú niektoré problémy( vrátane: množstvo,kvalitu,chýbajúce a tak ďalej) pre našich obchodných,prosím, kontaktujte nás čo najskôr,ponúkame vám dobrý spôsob, ako vyriešiť naše problémy. 6 .Budeme držať aktualizácia komponentov každodenné! 7 . 8. Všetky výrobky, ktoré predávame môže prijať hromadné objednávky s lepšie ceny a nižšie náklady na dopravu. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek požiadavky, sme úprimne chcú usadiť dlhú obchodné vzťahy s vami. POZNÁMKA:

Máme nižšie tovaru , prosím, kliknite na obrázok na zobrazenie, ďakujem! kábel pretiahnite reťazca gears & regály & gear box motor & autom a redukcia & motorových montáž spojky, lineárne koľajnice skrutku (guľôčkovej skrutky,T-skrutku) ložisko

1pcs 86 redukcia Redukcia pomeru 3:1 ,4:1 ,5:1 ,6:1 ( Prosím vyberte si poplatku potrebujete. )

Štítky: zatvorte slučku nema 34, stepper motor nema34, jmc, 2814 motora, 34 nema stepper motor, rc servo, stepper redukcia vysoká, 2 servo motor stepper, reduc, cnc auta nema34.


( 0 Hodnotenie )

Počet