10pcs Svadobné dekorácie, ružové a biele pampas trávy, suchých prírodných phragmites kvety domova Prírodné sušené kytice sušené kvety

€9.09


Vlastnosti Produktu

Farba:Päť farieb Balenie Zahrnuté: 10pcs Reed kvet Veľkosť: celková dĺžka Je asi 50-55 CM a dĺžka kvetu spike je asi 15 CM.

Popis produktu

vyrovnať použitie: krásne prírodné kvety, svadobné kytice, stage, obývacia izba, spálňa, kancelária, hotel, kníhkupectvo, kaviareň, reštaurácia, záhrada, narodeniny, valentín, atď.. Ako dlho feathery prírody oblaky pampas trávy sušené dekor vašu svadbu, domov a kancelárii by byť najlepšou voľbou.

Poznámka

1. Na oblaku môže spadne málo, keď sa budete striasť silne alebo dať do veľkej vietor miesto, byť opatrní, kúpiť, ak si myseľ. 2. Vezmite prosím na vedomie, že všetky veľkosti a farby môžu mať malé odchýlky od ručné meranie a zobrazenie na obrazovke. 3.Vzhľadom na balenie lisovanie, keď dostanete výrobok, prosím, nechajte to na slnku, na niekoľko dní, pierko kvetina bude viac nadýchané.

Nakladanie a Dodávky

Budeme pozorne skontrolovať každý detail pred zásielky. Pretože veľkosť balenia a iné dôvody, prepravné Náklady nie je veľmi presnosť.ak potrebujete ďalšie prepravné ( DHL\UPS\FedEx\TNT. atď), kontaktujte nás, prosím,dáme vám najlepšiu cenu!

Štítky: pampa trávy dekor, pampas trávy vysoký 140 cm, umelé pampas trávy, biela, pampa, veľké pampass tráva, pampas trávne semená biela, pampas trávy veľké 140 cm, umelé trávy pampass, čipky biele kvety, pruner nožnicový.


( 1 Hodnotenie )

Počet