Univerzálny 2.5" PU Štýl Kancelárske Stoličky Náhradné Kolesá Stolička Koliesko

€2.89


Funkcie :

Plynulý a Tichý Jazda - 2,5 palcový Rollerblade štýl kolesá fungovať skvele na drevené, dlažba a dokonca aj koberec. Všetky diely sú vyrobené z vysoko kvalitného a poskytnúť najplynulejší pohyb.

V súlade S Top svetovými Značkami - 7/16" (11 mm) x 7/8" (22 mm) univerzálny kmeňa-pracuje sa s Herman Miller Aeron, Hon, Galam, Serta, Lane, Humanscale Slobody, DXRacer herné stoličky a Steelcase, Knoll ergonomické kancelárske stoličky.

Jednoduchá Inštalácia - Naše kolesá sa zmestí do väčšiny štandardných kancelárske stoličky, ktoré sú vyrobené v Severnej Amerike (USA a Kanada). Prosím zmerajte si staré koliesko prvý. Na Inštaláciu - Iba umrieť staré kolesá (môžete grip s nimi rukavice alebo uterák) a zatlačte na váš nový Rollerblade štýl kolesá.

Bonusové Kolo - Dáva svoje staré stoličky nový život. Dáva nové stoličky inovované výkon absolútne tichá prevádzka. PU kolies, NIKDY poškriabaniu drevené podlahy

Upgrade vašej kancelárii kolesa stoličky s našimi 2.5" Rollerblade štýl kolesá pre vaše kancelárske stoličky.

Špecifikácie :

Materiál: PU

Stonky Veľkosť: 11x22mm/0.43x0.87"

Priemer kolesa: 75mm/2.48"(Cca.)

Koliesko Hrúbka: 2.4 cm/0.94"

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Koľajových Koliesko

Štítky: Koliesko, auto náhradné kolesá, koliesko trakaře, otočné koliesko, kolobežka kolieska, koliesko navi wheel, ženské kolieska, kapitán stoličky kolieska, kolieska vozíka, rulety príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet