Ťažká Sivá Shell hybridné 3 v 1 silikónový obal pre ipod touch 5 6 7 6. Generácie vysokej vplyv mobilný telefón kryt Retail

€2.54


Láskavo Poznámka:

1. Pre ruských Kupcov , povedzte nám, prosím, vaše Meno a priezvisko : Uviesť Meno, otcovo-Meno, priezvisko. V dôsledku ruskej Politiky. Vďaka!

2. Akékoľvek otázky, Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, budeme sa snažiť vyriešiť to, Prosím neotvárajte sporu. Vďaka!!

Veľkosť : Telefón Taška Prípadoch pre ipod touch 6 th.

Materiál : Vysoko kvalitná odolná Plast+Silikón

Farba : Je Rovnaká Ako Obrázky

Výhoda : Módne Luxusné Ťažké Shell Brnenie Telefón Prípadoch

Dizajn: Fashion Design,Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa vzlietnuť.

Funkcie : Veľká ochrana váš telefón pred prachom, škrabancami a škody.

Služby : Prispôsobiť Logo k Dispozícii + Najvyššej Kvality Poistenie + Rýchle Lode v 1-3 dni

Package: 1pc x Telefón prípade

Drop ship podporu !! Veľkoobchod veľké zľavy podporu !!

Vyššie 2ks je preferované , a bude mať, rovnako ako 5% zľavu .

1. Doprava po celom svete, s výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie

2. Všetky pozemky sa dodáva v Číne Letecky sú obmedzené hmotnosť v 2kgs. Ak objednávku hmotnosť je viac ako 2kgs, budeme loď vašej parcely o dve čísla zásielok.

3. Tovar doba prepravy je poskytovaná logistických služieb a nezahŕňa víkendy & dovolenku. Tovar tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak si naďalej nebudete prevzatie tovaru pred uplynutím doručenia obdobia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. To je kupujúci " zodpovednosť jasné, colné, dovozné clo, DPH a ostatné starosti poplatky. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené colné, dovozné clá, dane a colné poplatky. Zákazník musí zaplatiť RAS ( Vzdialenej Oblasti za Príplatok ) pre komerčné expresné služby ako DHL, Fedex a UPS atď v prípade potreby.

1. Ak váš výrobok bol poškodený počas prepravy, vás mohol kontaktovať náš obchodný pre vrátenie peňazí. Keď požiadate o vrátenie peňazí, pošlite nám, prosím fotografie alebo video jasne ukazuje problém s položku.

2. Tovar s kvalitatívne otázky by mohol byť vrátený, na výmenu alebo vrátenie peňazí podľa kontaktovať naše obchodné do 7 dní od prijatia tovaru. Vrátený Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Ak budete mať produkty viac ako 7 dní, je považovaný používa. Nebudeme akceptovať vrátenie peňazí alebo výmenu.

3. Pred vrátiť prosím kontaktujte naše obchodné prvý a poradiť vaše číslo objednávky a konkrétny dôvod pre návrat. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám vráti sledovacie číslo.

1. Zákazník je pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, ktoré je motivácia nášho rozvoja. Vaše pozitívne spätná väzba je veľmi vítané u nás .Úprimne vás pozvať na dovolenku 5-hviezdičkový spätná väzba pre nás, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.

2. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. Budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Štítky: redmi s2, classic ipod, prípade, ipod touch, prípade iphone xs max jahoda, ipod touch 2 veci, i12 pro, prípad ipod nano, etsy mobilný telefón prípadoch, ipod touch 6., prípade, harmonické.


( 3 Hodnotenie )

Počet