EDCRFV Ženy, Dievčatá Zrastov Úsek Čiapočku Klobúk Roztomilý Dlho Králičie Uši Listov, Teplé Lebka Spp

€3.50


Špecifikácia:

Materiál: Polyester Obvodu hlavy: 54-59 cm(21.26-23.23 v) Voliteľná Farba: Béžová, Čierna, Hnedá, Ružová, Biela, Žltá

Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Kórejský štýl, roztomilý dlho králičie uši dizajn, písmená logo patch dekorácie, jednofarebné, 6 farieb si môžete vybrať. Vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, ktorý vám poskytuje teplo a pohodlie. Anti-statická, odolná, pohodlné na nosenie. Obyčajný čiapky sú určené predovšetkým udržať vašu hlavu kryté tak, že nemáte pocit chladu v oblasti. Jedna veľkosť vhodná pre dámy aj dievčatá. Môže nosiť s dlhý sveter, šál, legíny, nohavice a topánky. Ideálne pre školy udalosti, camping, turistika, beh, cyklistika, alebo akékoľvek iné aktivity, kde chcete, aby vás čln z dreva v teple. 1 klobúk len, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie sú zahrnuté!

Balenie obsahuje:

1 x Klobúk(bez maloobchodného balenia)

Teplé riadka:

1.Ázijské ľudí veľkosť je 1 alebo 2 rozmery menšie ako Európske a Americké. 2.Vezmite prosím na vedomie, že nízke teploty umyté,nepoužívajte bielidlá a miesto pod sálajúce slnko na pomerne dlhú dobu. 3.Ako rôznych metód merania,nastane 1-3 cm odchýlka o položkách,uistite sa prosím, že to je v poriadku pre vás pred objednaním. 4.Z dôvodu rôznych monitory a svetlo lampy,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky,naozaj ďakujem vám za pochopenie!

Štítky: Ušné klapky, šedá králičie uši, langery ženy dlhé, zimné klobúk, karneval jahoda klobúk, klobúk ženy, žena klobúk béžová, legrand, chlapci roztomilý čiapočku, kitty uši čiapočku.


( 2 Hodnotenie )

Počet