Nástenné Stlačte Obilnín Dávkovač Suché Potraviny Vešiak Kuchyňa Skladovanie Domácnosti Suchej Ryže Potravín Kontajner Organizátor

€28.75


Popis:

1. Vhodné na rôzne typy: Suché potraviny dávkovač je vhodný pre rôzne suché potraviny,, ako sú obilniny, cukrovinky, ovsené vločky, orechy, fazuľa, ryža, káva, atď. Uspokojenie potrieb rodiny.

2. Zapečatené skladovanie: horný kryt má dobré vzduchotesnosť, ktorý pomáha zabrániť potravín od získania studenej a udržať jeho sviežosť. Požadované môže distribúcia udržanie hygieny potravín.

3. Jednoduché ovládanie: priehľadné telo môže splniť vaše potreby okamžite, stačí umiestniť misku pod rozprašovača a stlačte tlačidlo.

4. Cvičenie detí: Toto je ideálnou voľbou pre rodičov, ktorých rodičia podporiť svoje deti nezávislosť, alebo žiť v zdravom alebo hmotnosti-citliví ľudia.

5. High-kvalitné materiály-6-oddelení potravín dávkovač kontajner je vyrobený z potravín, kvalitné plasty, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu a je bezpečné pre vás a vašu rodinu. Horný kryt môže byť odstránený, ale je to pohodlnejšie, ktorý chcete pridať.

Špecifikácia:

Produkt farba: biela

Veľkosť produktu: 38*14.4*32.4 cm

Textílie: pp

Poznámka:

Tam môže byť malá chyba veľkosti pre ručné meranie.

Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Zoznam produktov: 1*Úložný box

Štítky: plastové organizátor kichen, jar kuchyňa, skladovanie potravín, kuchynská bielizeň skladovanie, tovar kuchyňa skladovanie nádoba, suché potraviny v kuchyni skladovanie nádoba, ika skladovanie, špajzou box organizátor, šampón dávkovač na stenu, obilné vydávať.


( 0 Hodnotenie )

Počet