FORUDESIGNS Cavalier King Charles Spaniel Psa Tlač Školské Tašky pre Teenager 3ks/set Školy Bagpack Deti Tašky cez Rameno

€23.81


Školské Tašky+Messenger Tašky+Ceruzka Box

FORUDESIGNS je jedinečná značka, kde sa ľudia môžu prispôsobiť,kupovať a predávať produkty.To je úžasný proces tvorivý úžasné vyrába pre vás. FORUDESIGNS je zvláštne a z obyčajných . sme nikomu šancu obrátiť svoju fantáziu na realitu,akékoľvek obrázky, ktoré chcete, môžu byť vytlačené na produkty.

Tu môžete upraviť akýkoľvek produkt, kedykoľvek, akokoľvek sa vám páči! V našom obchode poskytujeme taktiež pokles lodnej dopravy a veľkoobchodné služby

O Prispôsobenie Služby Pls kontaktujte nás a povedzte nám, ktoré produkty chcete prispôsobiť; pošlite nám fotografie, ktoré chcete vytlačiť; Náš dizajnér bude vaše vzory pre vás a dajte si skontrolovať, do 1-2 dní; Po nainštalovaní skontrolujte,prosím, mieste, poradí, v prepojení, ktorý sme vám poslali a dokončiť platbu; Zvyčajne budeme loď z 5 pracovných dní po úhrade na to,pls pochopiť.

O Pokles Lodnej dopravy a Veľkoobchodný predaj Ponúkame poklesu prepravy a veľkoobchod serivce,môžete tiež odoslať obrázky môžete predávať, Budeme loď s epacket doprava zadarmo na NÁS,RU,UK,FR,Ca,Au pre pokles lodnej dopravy; samozrejme,že sme tiež môže loď s epacket do iných krajín,zvyčajne je potrebné pridať nejaké peniaze,prosím, kontaktujte nás; O veľkoobchod,prosím, kontaktujte nás,dáme vám najlepšiu cenu.

Štítky: cavalier king charle, cavalier king charles spaniel obchod, prívesok cavalier king charles, batoh školy, chevalier kráľ karol, batoh dieťa, cavalier king charles spaniel, pudel, taška deti, batoh dievča, cavalier king charles psa.


( 1 Hodnotenie )

Počet