LAOA 4pcs Trojuholník Skrutkovač S2 Legovanej Ocele Dvojité Farebný Trojuholník, Rukoväť Skrutkovača Skrutka ovládač Špeciálny skrutkovač

€6.99


O výrobky: 1.Dostanete, čo si zaplatí.Budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. 2.Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode. Prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. 3.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás. O platby: 1.Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár)、 WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď. O zásielke: 1. Pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) 2. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Zákaznícky servis: 1.Po obdržaní zásielky.Ak existuje akékoľvek kvality problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Pomôžeme vám ho vyriešiť. 2.Ak ste spokojní s našimi výrobkami.Prosím, dajte nám dobrú spätnú väzbu. To je naša najväčšia povzbudenie.

Ďalšie otázky, prosím, kliknite na tlačidlo:

Kupujúci self-help :

Štítky: ruky skrutkovač nastaviť, laoa skrutkovača nastavte, laoa nástroj, z1z, logo deko, skrutkovač, trojuholník cr v, ph0, 115 skrutkovača nastavte, nanch skrutkovača nastavte, reverzibilné skrutkovač nabíjateľná.


( 0 Hodnotenie )

Počet