Nové/Hot DSLR Fotoaparát Taška Pre SONY A77I IA77 A65 A57 A58 A99 A99 II A7R Alfa A7RII Vodotesný Fotoaparát Prípade taška cez Rameno

€7.96


Popis:

Nový štýl prípade pre Sony kameru a vysokej kvality.

Shockproof materiál, odolný proti oderu, lisovanie odolné, na ochranu vášho fotoaparátu lepšie.

Ručné držanie alebo ramenný popruh alebo spony.

Dvojité zipsy, navrhnuté pre jednoduché načítanie.

Román módy, dobrého pocitu, ľahko sa prenáša, vzhľad štedrosti, a praktické . Môže byť umiestnený v ňom bez odstránení šošovky.

Vrecko na prednej časti vaku , ktorý môžete dať aj batérie, pamäťovej karty, nabíjačky a ďalšie príslušenstvo.

Hrubší materiál, shockproof, viac textúra

Podporuje veľkoobchod a OEM prispôsobenie

Špecifikácia:

Hmotnosť: 280 g

Farba: Čierna

Materiál: Nylon

Vnútorné rozmery (dx š xv):14 x 11 x 21 cm

Vonkajšie rozmery (dx š x v):16 x 13 x 23 cm

Kompatibilné s:

Pre SONY A77I IA77 A65 A57 A58 A99 A99 II A7R Alfa A7RII

Poznámka:Prosím, podľa ich veľkosti fotoaparátu a objektívu dĺžka vybrať, či chcete kúpiť, ďakujem

Package vrátane:

1 x brašna

1 x popruh na Plece

Sme fotografie podľa našich profesionálnych fotografov, ktorej cieľom je slúžiace najlepšie skutočné fotografie. Položky, ktoré sa dostanete, je rovnaký ako na fotkách, ale láskavo nechajte aberration. Ak máte záujem o náš produkt a chcete kúpiť, objednať potom zaplatení.

Budeme loď sa vašej objednávky, najneskôr do 3 dní po tom, ako je vykonané úspešne. Sme odoslanie objednávky cez www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail a ePacket, môžete vidieť, logistika informácie o vašom balíku. Kontaktujte nás, ak nechcete používať tieto spôsoby dopravy. Vďaka!

Naše výrobky sú označené značkou a kvalita sú skvelé. Budeme si vybrať rôzne balíčky podľa produktov, uistite sa, že sú plne chránené v doručenie. Avšak, ak produkt bohužiaľ je chybné, keď sa dostanete, ihneď nás prosím kontaktujte. Ukážte nám fotografiu alebo video, budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém.

Ako vaša odozva je naozaj dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu na nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť problémy. Vďaka za pochopenie!

Nové/Hot DSLR Fotoaparát Taška Pre SONY A77I IA77 A65 A57 A58 A99 A99 II A7R Alfa A7RII Vodotesný Fotoaparát Prípade taška cez Rameno

Štítky: fotoaparát, kožené vrecko, lanix alfa prípade, malá taška na objektív, a6400 sony, batéria sony alpha a5000, náhradné diely samsung galaxy j2, taška na fotoaparát, taška dslr, a7 sony iii, digitálny fotoaparát kremíka prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet