Pánske' hodinky Bluetooth Digitálne Smart Hodinky DZ09 Smartwatch Android Telefónu Volať Pripojiť Sledovať Mužov 2G GSM SIM TF Karty Fotoaparát

€8.17


Funkcie: GSM 850/900/1800/1900 MHz , Mikro SIM, Kartu Miestne a bluetooth zavolať funkciu Bluetooth, SMS/CHAT Správy Oznámené 1.56" TFT LCD Dotykový Displej 240 x 240 pixelov S Kamerou, Anti-stratil Technológie viazať telefón, Audio Prehrávač;Kalendár Špecifikácia: SIM Karta: Single SIM Karty (Micro SIM) Hovorové funkcie: Hovor,Odpovedať,Hovor záznamov Telefónneho zoznamu Frekvencie: GSM 850/900/1800/1900 MHz Bluetooth: Bluetooth 3.0 Externú pamäť: Podpora TF kariet až do 32GB Displej: 1.56 palcový TFT LCD displej, 240 x 240 pixelov Fotoaparát: 0,3 M Batéria:380mAh Hudba/video: Support List-písomne: Podporujú Formát Obrazu: JPEG, GIF, BMP, PNG Hudobný Formát: MP3, WAV Jazyky: angličtina,ruština,španielčina, taliančina, nemčina, portugalčina, holandčina, poľština Funkcie: Bluetooth,Správu,Bluetooth Komunikátor, Kalendár, Audio Prehrávač,Bluetooth, Hudbu,Kontakty, Hovor Pripomienku, Hodiny, budík, Anti-stratené, Kamera,Vzdialená Kamera,Nastavenie,Správca Súborov,Vzdialená Oznamovača. Poznámky: Pre iPhone Niektoré Funkcie nebudú Pracovať: môžete vyzdvihnúť hovory, pozri telefónne číslo, a počúvať hudbu, okrem toho všetky iné hodinkové funkcie, ako napríklad alarmy, stratený, alarm, atď. Ale to nebude synchronizovať s telefónom, knihy, takže ak máte na telefóne hovor počet ukazuje hore, ale nie osoby meno, si môžete vyzdvihnúť a odpoveď, ale to nie synchronizácia s vaším iphone softvér.Niektoré ďalšie funkcie, ktoré pracujú na android môžu fungovať na vašom iphone. Stačí byť vedomí, jeho veľký pozor aj na iphone, môžete dostať plnej 100% z tejto sledovať, možno aj viac ako 85-90% z fuctions, ktorá je ešte stále celkom dobre za túto cenu iPhone nemal podporu APLIKÁCIE načítajte! Balenie obsahuje: 1 * Bluetooth Pozerať 1 * USB kábel 1 * užívateľská Príručka 1 * Retailové Balení spätná Väzba 1.Spoliehame na naše www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť.

Štítky: rohs smart hodinky, smartwatch, 4g sim smartwatch, smart home, 4g fotoaparátu, amazfit os, hs6620d smart hodinky, lige smartwatch ženy, android smartwatch, som whatch.


( 1 Hodnotenie )

Počet