Ocean Srdce Broskyňa, Tmavo Modrá CZ Prízvuk S CZ Pozastavenie Pingente Prívesky, Náhrdelníky Ženy, Zlatá Farba Šperky Collares Undertale

€3.59


Stav 100% Nový

Materiál mosadz s žltým Zlatom&CZ

(Nikel Zadarmo Pokovovanie,Alergie Zadarmo)

Veľkosť Prívesok 2,5 cm*1,8 cm

Package: darčekovej krabičke

Prívesok vám budú zaslané s 45 cm(18inches) biela Pozlátené Reťaze. Reťaz Náhrdelník v Štýle bude odoslaný Náhodne,možno to nie Reťazca, ktorý nájdete na Záznam.

Vyhýbajte sa dotknite parfum, potu a iné kyslé a alkalické tekutiny počas používania.

Všetky pozlátené produkt mizne viac alebo menej po použití nejaký čas.

Prosím poznamenať, táto položka je Pozlátené šperky namiesto Skutočných/Pevné Zlaté Šperky.

Snažili sme sa naše najlepšie úsilie na presné zobrazenie farieb produkty,

avšak skutočná farba vidíte, bude závisieť na vašom monitore a nemusí byť presný.

O Preprave:

Vo všeobecnosti,budeme odoslanie objednávok do 1-2 pracovných dní po tom, čo sme potvrdenie platby.

Pre nákup veľkých zákazníkov, prosím kontaktujte nás vopred na uľahčenie našich vám pomôžu potvrdiť, zásoby a produktu cyklu.

Dočasne nie je na sklade produktov, alebo vôľa nemala okamžite police výrobku, alebo inventár produktov na otázku, budeme kontaktovať kupujúceho v prvý raz. Kupujúci Tipy: sľubujeme, obrázky naše produkty sú 100% inkind streľba.

Iný počítač, monitor, rozlíšenie môže zobraziť litttle pre rôzne farby.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby presne zobrazenie farieb výrobkov.

Avšak skutočná farba vidíte, bude závisieť na vašom monitore. Váš druh pochopenie bude vysoko ocenil. O Package:

Z dôvodov ochrany životného prostredia, všetky výrobky budú umiestnené v jednej darčeková taška alebo darčekovej krabičke. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás.

Nosenie Údržba:

Ocean Srdce Broskyňa, Tmavo Modrá CZ Prízvuk S CZ Pozastavenie Pingente Prívesky, Náhrdelníky Ženy, Zlatá Farba Šperky Collares Undertale

1.Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, budeme radi, som rád, že urobiť to isté pre teba.

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme poskytovať vám najlepšie služby.

3. Ak máte produkt, kvalitu problém do 30 dní po obdržaní to, prosím, nezabudnite na nás kontaktujte a fotografovanie ak chcete podporiť našich follow-up a zlepšenie výrobku, služby. Vrátime vám alebo odoslať ste nový produkt.

Odoslať žiadosť, potrebné uchádzať sa tento bod znova a budeme meniť cenu $0.01, pomáha nám ho poslať on-line. A bude ho poslať darček ako compansation. Váš druh pochopenie bude vysoko ocenil.

Štítky: san, diamond slza, undertale, hruška tvar kameňa, inc sans, prívesok undertale, jellal, sľuda redmi poznámka 9s, diamond flatback, očné pásky.


( 0 Hodnotenie )

Počet