Pánske Beží Šachty Rýchle Suché Beach Šortky, Plavky, plavky Farbou Šortky s Nastaviteľným Šnúrkou podľa AIMPACT

€11.55


Pánske Beží Šachty Rýchle Suché Beach Šortky, Plavky, plavky Farbou Šortky s Nastaviteľným Šnúrkou podľa AIMPACT AM2254

Pása Veľkosť Informácií

TagM(US S 28-30in) TagL(US M 31-33in) TagXL(US L‾ 34-36in) Tag2XL(US L 37-39in) Tag3XL(USA XL 40-42in)

Vzhľadom na svetelné a uhol, pri fotografovaní, farba skutočného produktu bude mierne líšiť od farieb fotografie. Pochopte prosím, ďakujem.

Dizajn konceptu

ŠPORT+NADŠENIE+FASHON+TVAR+COOL=AIMPACT NOVÝ DIZAJN KONCEPTU na základe štruktúry ľudského tela lepšie.Urastený nosenie ,udržať si v pohode! AIMPACT zrodila z ľudí, ktorí sú aktívne ,milujú život ,výzvou seba a ísť za seba obliecť. AIMPACT má štýl, móda,tvar,v pohode a nadšenie.AIMPACT robí váš život pozitívne!

O FAQ Tipy

1.Môžete urobiť, veľkoobchod a drop shipping? Pre veľkoobchod,budeme ponúkať niektoré zľavy. Pre dropshipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Ako môže sledovať vašu zásielku? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: 17track.net 3.Čo môžete urobiť pri kúpe na ochranu čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nepôjde na náš účet. 4.Kedy môžete dostať náhradu po zrušenie objednávky? 7 na 20 pracovných dní. 5.Je tam všetky dane colný? V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. 6.Ďalšie otázky o objednávke,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

O Spätnú Väzbu

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní so všetkým,prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek hodnotenie.Ďakujem. 2.2.Ak nie ste spokojný / á s naše produkty alebo služby,prosím kontaktujte nás najskôr a dať nám šancu vyriešiť problém za vás. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.Pochopte prosím, ďakujem

Štítky: gay puzdro plávanie šachty, muž plávať, pláž mužov krátke, mužské plavky, stručný mužov plávať, konope kúpacie šortky, muži plávať batožinového priestoru, gay plávanie šachty, mužské plavky mužské plavky, vaňa šortky.


( 0 Hodnotenie )

Počet