RC Vrecku Robot Hovorí Interaktívnom Dialógu Rozpoznávanie Hlasu Nahrávať Spev, Tanec Rozprávať Príbeh Mini RC Robot Hračky Darček

€6.24


Odrážky:

1、Inteligentný Robot Hračka: Tento robot hračka funkcie 7 inteligentný hlasový dialógy inteligentné rozpoznávanie hlasu funkciu, môže sa odpoveď podľa otázku, ktorú žiadajú.

2、Vysoko Kvalitné Materiály: Tento robot hračka je vyrobená z eko-šetrné ABS silný materiál, hladké a okrúhle, BPA-free, non-jedovaté a non-burr, bezpečné, aby sa zabránilo poškodenia dieťaťa mäkkej kože, silná a odolná voči nárazom.

3、Zábavné Opakovanie Režim: Tento robot hračka môže zopakovať, čo ste povedať, v tóne-zmena spôsobom (stlačte pravé tlačidlo na hlavu zadajte režim).

4、Pripomienka Funkcie: Keď je zapnutý, tento robot vám pripomienkou, ak to nebude prijímať žiadne objednávky každých 15 sekúnd.

5、Najlepší Darček, aký Výber: Naše deti, robota hračka je aj tanec spev robot, aby vaše dieťatko veľa zábavy. To bude pekný darček pre vaše deti.

Špecifikácie:

Názov: Pocket Robot

Materiál: ABS + elektronických komponentov

Veľkosť produktu: o 6.5*5*8.5 CM/2.56*1.97*3.35 v

Veľkosť balenia: o 11.5*6*15.5 CM/4.53*2.36*6.10 v

Batéria: 1 AAA batéria (nie je súčasťou)

Funkcie: rozpoznávanie hlasu, dialóg, hlas opakovanie v tóne-zmena spôsobom, spev a tanec, osvetlenie

Balenie Zoznam:

1*Vrecko Robot (bez batérie)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: robot, robot vektor, virtuálne zvieratko, tanec hračky, pletené pet hračky, plyšové, robot hračka, bojovník robot, spider, interaktívne hračky teen, hračky rc robot.


( 1 Hodnotenie )

Počet